Pääsmed lähevad loosi kõigi nende vahel, kes saadavad selle nädala tööpäevil meile kolme oma lemmikuudise pealkirja aadressil kruuse@epl.ee.

Teile silma jäänud uudiste pealkirju ootame igal tööpäeval ja mida sagedamini neid saadate, seda suurem on võiduvõimalus!

Sel aastal saab Promenaadist osa võtta 17.19. augustil Virumaa pankrannikul. Lisaks Oru pargi lossiplatsile on kontserdid ka Saka mõisa kõlakojas ning Toila lauluväljakul.

Külalistele avatakse park 19. augustil kell 13. Pargis on võimalik tellida giidiga ekskursioon, kuid loomulikult võib seal ka ilma juhendava jõuta promeneerida.

Lisaks võib enne Promenaadi ametlikku avamist osaleda võistluses „Promenaadipetank“, vaadata Toila sadamas Admirali regati lõpetamist ja saada osa malesimultaanist. Kella nelja ja kuue vahel esineb lastele Tänava Teater ning neid nõustab tänavakunstnik.

Oru pargi promenaad avatakse kell 18, esineb Eesti Piirivalve Orkester ja rahvatantsuansambel “Lee”. Kell pool üheksa algab pidulik kontsert, mille peaesineja on Tõnis Mägi ja külalisteks on Hele Kõre, Kristjan Kasearu ning Chalice. Esinejaid saadab ansambel, mida juhendab Raul Vaigla.

Kuni 6-aastased lapsed pääsevad kontserdile tasuta.