Finaalvooru lubati II vooru 16 esinejast kuus pianisti. Kui teises voorus oli konkursante veel Eestist, Venemaalt, Soomest, Jaapanist, Hiinast, Hollandist ja Valgevenest, siis kolmandas, lõppvoorus mängib vaid kaks pianisti Eestist ja neli pianisti Venemaalt.

II Tallinna rahvusvahelise pianistide konkursi finalistid on Eestist Kristi Kapten (s. 1986) ja Holger Marjamaa (s. 1992), Venemaalt Aleksandra Mazurkevitš (s. 1992, sündinud küll Eestis, Narvas), Anna Odintsova (s. 1990), Alina Smirnova (s. 1991) ja Anastassia Žuravljova (s. 1987).

Finaalvoor mängitakse koos Eesti Riikliku Sümfooniaorkestriga noore dirigendi Mikk Murdvee käe all Estonia kontserdisaalis, kontserdid algavad nii 16. kui 17. novembri õhtul kell 19. Mõlemal õhtul kõlab kolmelt pianistilt kolm kontserdivormis teost, mis on neil III vooru jõudmiseks ette valmistatud ja kavas välja kuulutatud.

Kummagi õhtu kava on koostatud publikut arvestades vaheldusrikkalt: 16. novembril soleerib Anastassia Žuravljova Camille Saint-Saënsi Klaverikontserdis nr 2 g-moll, Anna Odintsova Sergei Rahmaninovi „Variatsioonides Paganini teemal“ ning Holger Marjamaa Johannes Brahmsi Klaverikontserdis nr 1 d-moll. 17. novembri õhtu avab Alina Smirnova Rahmaninovi „Variatsioonide Paganini teemal“ solistina, seejärel mängib Kristi Kapten Ferenc Liszti Klaverikontserdi nr 1 Es-duur ja Aleksandra Mazurkevitš George Gershwini „Rhapsody in Blue“.

Konkursi võitjad selguvad 17. novembri õhtul kell 22-ks, misjärel toimub klaverimaratoni parimate autasustamine ning konkursi pidulik lõpetamine.