1. Kui kauaks veel jätkub Eesti poliitikale Edgar Savisaart ehk millal sunnib tervis vanameistrit minema Hundisilmale pensionipõlve pidama ning jäädavalt aiatöödega tegelema?

2. Kes on järgmine rahvaliitlane, kellele ehitusfirma kingib turuhinnast odavamalt korteri ja milline ärimees võiks uue kodu soetanud poliitikut aidata esimese sissemakse tasumisel?

3. Kas Eesti evangeelne luterlik kirik tuleb lõpuks taevast alla maapeale ja asutab oma kinnisvarabüroo ning milline võiks olla selle ettevõte nimi?

4. Viimane Eesti Ekspress kirjutab, et Urmas Reinsalul on sõjaplaan, kuidas lüüa Keskerakond Tallinnas võimu juurest minema. Kas aktiivne IRLi liige keerutab niisama tolmu ülesse või koondab juba vägesid?

5. Paljud välismaised analüütikud ennustavad Eestile majanduskriisi, aga Andrus Ansip räägib hoopis pehmemat juttu. Kes võiks meie peaministrile võõrad analüüsid lahti tõlkida?

6. Järgmisel nädalal selgub tänavune Nobeli kirjanduspreemia saaja ning kihlveokontorites peetakse üheks võimalikuks võitjaks Jaan Kaplinskit. Millist sõnumit kuulevad eestlased järgmisel reedel Stockholmist?

7. Kas äsja esilinastunud mängufilm “Georg” suudab oma kulud tasa teenida või isegi kasumisse tulla?

8. Kui USA California osariigi kuberner Arnold Schwarzenegger peaks tõesti tulema Tallinnas toimuvale Balti Arengufoorumi tippkohtumisele, siis mida tal oleks eestlastele öelda?

9. Eesti jalgpallikoondis kohtub oktoobris Wembley staadionil Inglismaaga. Mis seisuga vutilahing lõppeb ja kes selles süüdi on?

10. Mis vaevab Andrus Värnikut?