Lähiajal avatakse sarnased teenused ka Lätis ja Leedus ning see võimaldab Eesti ettevõtjatel jõuda oma sooduspakkumistega kõigile Baltimaade tarbijatele.

Delfi juhatuse esimehe Allan Sombri sõnul on ligi aasta eksisteerinud sooduspakkumiste turg Eestis väljumas lapsekingadest. Nii tarbijad, soodustuste pakkujad kui ka vahendajad on teenuse varajase arengustaadiumi läbinud ning nõrgemad lülid on ka välja praagitud.

"Me näeme, et Eesti tarbijad on teenuse omaks võtnud ning samuti on soodustuste pakkujad täna mõistmas paremini, millisel juhul antud võimalust oma toodete või teenuste heaks kasutada. Seetõttu otsustasime turule siseneda just praeguses faasis," rääkis Sombri.

"Peame oma tugevuseks Delfi suurt kasutajaskonda ja usaldusväärsust. Üle poole miljoni kasutaja tõttu sobivad Delfi Diili jaoks väga paljud pakkumised, mis jõuavad kiirelt suure hulga potentsiaalsete klientideni ning seetõttu on Delfi Diil suurima turundusjõuga sooduspakkumiste teenus," jätkas ta.

"Lisaks eesti keelsele lehele avame ühena vähestest selles valdkonnas ka vene keelse sooduskupongide lehe, mis on integreeritud suurima kohaliku vene keelse portaali Rus Delfiga. Me ei alusta Delfi Diili tegemist nullist, vaid kaasasime kogemuse ja usaldusväärsuse tõstmiseks antud valdkonnas eduka rahvusvahelise kogemusega partneri Deal24," kõneles Sombri.

Delfi Diili filosoofiaks on win-win ärimudel, milles võidavad kõik osapooled, sest koostöös valmistatakse ette pakkumised, mis toovad äriklientidele reaalset tulu ning aitavad ehitada pikaajalist lojaalset kliendibaasi.

Samuti pakutakse sooduskupongide ostjatele lähiajal välja uudse kliendiprogrammi näol mitmeid lisaväärtusi, mis tehud soodustusi veelgi soodsamaks muudavad.

Delfi Diili partner OÜ Deal24 kuulub rahvusvahelisse ettevõtete gruppi Rebate Networks GmbH, mis opereerib sarnast teenust 29 riigis ja rohekm kui 300 linnas üle maailma, sh Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes.

Delfi on Eesti ja Baltimaade suurim internetiportaalide operaator, kellel on Eestis Emori uuringu TNS Metrix+ andmetel 524 000 kasutajat kuus. Delfi kuulub meediakontserni Ekspress Grupp.