Daily Maili tellimusel korraldatud uuringust selgus, et kaks kolmandikku mehi igatseb abikaasat, kes pere rahaasjad ohjes hoiaks.

Ka toit on tee mehe südamesse: 48% mehi hindas söögitegemisoskust ideaalse abikaasa peamiseks oskuseks. Seevastu ainult 9% mehi pidas oluliseks, et naine oskaks kooke küpsetada.

Pooled mehed märkisid ära, et naine peab olema abiks asjade meelespidamisel – näiteks peaks hea abikaasa teadma mehe ema sünnipäeva.

Paljud naised küll arvavad, et teavad, mida mehed tahavad, aga tegelikult see nii ei ole.

Näiteks arvas iga neljas küsitletud naine, et mehed tahavad abikaasat, kes oleks spordivaldkonnas kodus. Tegelikult soovib sporditeadmistega naist vaid iga kümnes mees.

40% naistest arvas, et mehed vihkavad küsimusi stiilis „Kas ma näen nendes pükstes paks välja?”. Tegelikult taluvad mehed neid küsimusi üsna hästi: vaid 24% meestest ei kannata selliseid pärimisi.

72% naistest usub, et mehed vihkavad poodlemist, kuid tegelikult ütles vaid 39% meestest, et nad ei kannata mööda kauplusi kolamist.

65% naisi väitis, et meeste arvates peavad kodutööd naise õlule jääma. Mehed olid tegelikult hoopis abivalmimad: 84% küsitletud meestest teatas, et kodutööd peaks ikka võrdselt mõlema osapoole vahel jagunema.