„On reeglid, mida peavad meeskonnas kõik järgima, ja meil põhineb see vastastikusel usaldusel,” sõnas TÜ/Rocki peatreener Gert Kullamäe. „Mul pole etteheiteid Dilyse suhtumisele ei treeningul ega mängus. Aga see pilt, mis mulle laupäeva hommikul avanes, kui ta bussi tuli, oli mulle vastuvõetamatu ja ma ei pidanud sellist käitumist õigeks.”

Probleem alkoholiga

Kullamäe saatis alkoholi tarvitanud Dilyse laupäeval välja magama ega võtnud teda meeskonnaga Soome. Leedulasel oli aga võimalus Tamperesse järele sõita. „Rääkisime Vilmantasega nii nelja silma all kui ka kogu meeskonna ees. Tal oli võimalus vabandada ja ta oli selleks valmis,” lausus Kullamäe.

Dilys tunnistas, et tema käitumine polnud korvpallurile kohane ja jättis märgi kogu meeskonnale. „Annan endast ülejäänud hooaja jooksul parima, et TÜ/Rock võidaks maikuus Eesti meistritiitli,” sõnas ta.

TÜ/Rock võõrustab täna Valga Maks&Mooritsat. „Saime ka häid uudiseid,” ütles Kullamäe, viidates sellele, et seljahäda tõttu mänge vahele jätnud Tanel Kurbas tegi eilsel treeningul kaasa ja Marek Doronin ei kurtnud enam jalavalu.