ning DJ-de ja muusikute meeskonnad. Neljal varasemal aastal kandis üritus Panoraam Cupi nime.


Sportlaste ja poliitikute poolel lööb ka tänavu kaasa Eesti Vabariigi peaminister Juhan Parts. Samuti tulevad jääle kultuuriministeeriumi spordiosakonna juhataja Tõnu Seil, Haabersti linnaosa vanem Taavi Rõivas, Nõmme linnaosa vanem Hanno Pevkur, Reformierakonna Noortekogu esimees Lauri Luik ja peasekretär Paavo Pärn, Eesti Jäähoki Liidu president Priit Vilba, nimekad sportlased Allar Levandi, Ago Markvardt, Imre Taveter, Rein Tölp, Taavi Reigam, Martin Aun, treenerid Jaanus Levkoi ja Rein Sokk ning spordiajakirjanikud Jaan Martinson ja Tiit Lääne. Veel kuuluvad meeskonda Margus Jaago, Leino Mägi, Tanel Trumm ja Arno Rosman. Sportlaste ja poliitikate meeskonna treenerid on HC Panteri abikapten Rauno Parras ja Eesti Olümpiakomitee president Mart Siimann.


DJ-de ja muusikute poolel mängivad Indrek Raadik alias Summer, Emil Rutiku, Pearu Paulus, Raul Vaigla, Alari Kivisaar, Märt Rannamäe, Arno Kukk, Reijo Tilk, Robert Vaigla, Karl Madis, Imre Luur, Toomas Vanem, Daniel Taago, Aivo Vahemets, Lauri Viikna (väravavaht), Andres Soo, Aivar Leping, Margus Mõtus, Mati Vaarmann ja Kalle Tetsman. Meeskonda juhendavad HC Panteri kapten Olle Sildre ning Eesti Televisiooni juhatuse liige Juhan Paadam.


Mängu kohtunikud on Indrek Linde ja Maksim Toode.


Parlament Cupil pakuvad silmailu HC Panteri tantsutüdrukud ehk Black Panthers Cheerleaders. Soojendab ansambel White Label. Parlament Cupi koostööpartnerid on Starter ja Raadio Sky Plus. Sissepääs Parlament Cupile on tasuta.


Ööklubi Parlament ja hokiklubi HC Panter korraldavad pealtvaatajatele heategevusloterii Eesti noorte jäähoki toetuseks, mille peaauhindadeks on Philipsi kodukinokeskus Euronics elektroonikakauplustelt ning mobiiltelefon Ericsson´ilt.