Margus Hunt, kahe NFL-i aasta korralik habe ees, on kodus tagasi. Küll kõigest paariks nädalaks, lisaks pikal reisil Amsterdami lennujaama toppama jäänud kompsudeta. Ent ikkagi: sünnimaine meediaarmee rahuldatud, ootab Karksi-Nuia mehemürakas ema juurde maale sõitu ning ammuste sõpradega kohtumist. Samal ajal mõlguvad pidevalt peas mõtted peatsest pulmast ja kolmandast aastast maailma parimate Ameerika jalgpallurite seltsis.


Margus, kuivõrd ootasid puhkust ja Eestisse tulekut?
Margus, kuivõrd ootasid puhkust ja Eestisse tulekut?

No ikka päris hoolega, sest käisin viimati ammu, poolteist aastat tagasi. Kodu on ikkagi kodu, see ei muutu. Kui lennuk hakkas Tallinnale lähenema, tundsin mõnusat ärevust. Ehkki enamik mu suhtlust toimub nüüd USA sõpradega, tunnen Eesti üle uhkust (näiteks on Hunt Facebookis avaldanud tunnustust filmile „Mandariinid” – toim) ja jälgin siin toimuvat. Tegelikult pidin tulema läinud suvel, aga kahjuks ei mänginud välja ja lennutasin hoopis ema enda juurde USA-sse.

Loe edasi, kas Margus Hunt jäi läinud aastaga rahule, mis talle Cincinnati Bengalsis meeldib ja kui suureks hindab ta võimalust, et ehk tuleb uut hooaega alustada mõnes teises klubis. Samuti räägib ta lähemalt pulmaplaanidest.