Seekordse, järjenumbrilt seitsmenda rogaini võistlusmaastik hõlmas ca 90 ruutkilomeetri suuruse ala Juminda poolsaare lõunaosas. Kaheksa tunni pikkuse kontrollaja jooksul tuli 2-5 liikmelistel võistkondadel koguda võimalikult suur punktisumma, läbides kontrollpunkte, mille väärtus varieerus sõltuvalt tehnilisest keerukusest ja kaugusest.

Meesvõistkondade seas võitsid Jürgen Einpaul ja Olavi Ottas, kes kogusid 138 punkti 140-st võimalikust. Teise koha said Armo Hiie ja Silver Eensaar, kes jäid võitjatest maha 3 punktiga. Kolmandaks tulid Urmo Liblik ja Indrek Tomingas, kogudes 130 punkti.

Segavõistkondadest olid parimad Merike Vanjuk ja Ilmar Kink 127 punktiga, naisvõistkondadest Liina Palu ja Eva Liivak 111 punktiga.

Eelmise aasta TAOK rogaini võitjad, Euroopa meistrid rogainis Jaanus Reha ja Margus Klementsov pidid seekordsest võistlusest kõrvale jääma, sest stardivad järgmisel nädalal rogaini maailmameistrivõistlustel Austraalias.

TA Orienteerumisklubi on esitanud Rahvusvahelisele Rogainiföderatsioonile taotluse 2008.a. rogaini maailmameistrivõistluste korraldamiseks. Peter Taylori sõnul on Rahvusvahelise Rogainiföderatsiooni eelistuseks 2008.a. MM-i korraldamine Eestis, et suurendada ala kandepinda Euroopas.

TAOK rogaini suurtoetajaks on Hansapank. Võistlust toetas ka Tallinna linna terviseliikumise programm "Tallinn liigub".

SPORTNET