Surmaotsus Atmore'is Holmani vanglas viidi täide kell 18.30 kohaliku aja järgi. Powell pandi magama mürgisüstiga, lisab FOXNews.

Powell oli oma hukkamist surmamõistetute osakonnas oodanud viimased 12 aastat, sest ta sooritas oma kuritöö 1995. aastal, teatab Reuters. Kurjategija advokaadid kinnitasid visalt, et nende kaitsealune on psüühiliselt haige, kuid kohus jäi oma otsuse juurde.

Powelli toimikust selgub, et kurjategija tungis naispensionärile kallale tema enda majas, mis asus metsateel, mis viis majja, kus mees elas koos oma sõbraga. Pärast kuritööd viis Powell endaga kaasa väärisasjad ja väikse summa raha, mille eest ta ostis lähimast tanklast veini.

Enne hukkamist vabandas ta selle valu eest, mida ta tekitas ohvri ja enda perekonnale aga ka kõigile osariigi elanikele. Ta kinnitas, et on jumalaga rahu teinud ja avaldas lootust, et kõik, keda tema tegu puudutas, suudavad edasi elada.

Eddie Duval Powellist sai esimene sel aastal Alabamas ja 22. Ühendriikides hukatu. Terve 2010. aasta jooksul hukati USAs 46 inimest.

www.delfi.ee