Brunei sultani noorem vend, prints Jefri loodab oma asjade müügist saada umbes 17 miljonit dollarit. Oksjonil pakutavad esemed võtavad enda alla tervelt 21 suurt kaubaladu ning seal võib muuhulgas leida reaktiivlennuki simulaatori, luksusjahte, kullaga kaetud tualettpaberi-hoidjaid, hiigelsuuri klavereid ja kullast lühtreid ning sadu külmikuid ja elektripliite.

Brunei playboy’na tuntud prints Jefri ei pannud oma varandust siiski niisama heategevuseks müüki. Põhjuseks on tema äriimpeeriumi Amedeo kokkuvarisemine kolm aastat tagasi ja sellest tekkinud hinnanguliselt

16 miljardi dollari suurune võlg.

Prints Jefri elustiili juures ei tundugi firma pankrotti minek imelik, sest mees kulutas ostu-hulluses ”parimatel aegadel” üle 700 000 dollari päevas, edastas ajaleht The Times. Naistelembene prints kulutas näiteks ainuüksi call girlidele ja alasti modellide peale 200 000 miljonit dollarit aastas. Seejuures oli printsil endal neli naist ja 35 last.

Printsi ostuhullus oli aga meeletu ning paljuräägitud Elton Johni shoppamise armastus kahvatub selle kõrval. Kui Jaguar lasi välja luksusmudeli XJ220 hinnaga 600 000 dollarit masin, tellis ta kohe neli tükki. Hoolimata sellest, et tema sõidud superauto roolis piirdusid vaid paleest poloväljaku juurde ja tagasi. Ka kõige uuemad Lambourghinid, Porsched ja Ferrarid toimetati Bruneisse kohe väljalaske päeval.