Kuna Clintonid läksid kohe pärast presidendi ülestunnistusi puhkusele, siis polnudki USA esileedi enne Moskvasse jõudmist oma tunnetest avalikult rääkinud.

Moskvas tuli Clintonil vastata küsimusele suhete kohta Monica Lewinskyga. “Ma olen tunnistanud, et tegin vea, öelnud, et kahetsen seda ja palunud andestust,” ütles Clinton.

Ka Hillary puudutas eile uuesti vahekorda abikaasaga, kirjeldades seda igati normaalse ja töisena. “Paljudes valdkondades töötame me koos ja räägime pidevalt paljudel teemadel, mille pärast muret tunneme,” ütles Hillary sadade vene naiste ja mõnekümne mehe ees esinedes.

Presidendiproua selgituse kohaselt näeb nende abielu välja justkui ärisuhe. “Ma arvan, et oleme koos töötanud oma 27 aastat. Oleme kulutanud palju aega ühistele ettevõtmistele.”

Erinevalt Hillaryst tunnistas tema võõrustaja Naina Jeltsina, et tema pole oma meest ega Kremli poliitikat kuidagimoodi mõjutada suutnud.

“Ta ei kuula kedagi. Kogu oma elu pole ta kuulanud ei oma naist ega tütreid,” väitis Naina, kelle tütart Tatjana Djat‰enkot peetakse president Jeltsini üheks suuremaks mõjutajaks.