Paet kinnitas, et G20 on selliseks koostööks sobiv platvorm. Tema sõnul on Eesti ja Hiina vahelised majandus- ja kaubandussuhted head.
„Samas soovime Eesti ja Hiina majandussuhete elavdamist veelgi,” rõhutas Paet. „Majanduskoostöö tihendamisel on oluline roll käesoleva aasta sügisel Tallinnas koguneval Eesti-Hiina majanduskoostöö ühiskomisjonil,” lisas Paet.

Kohtumisel peatuti ka Põhja-Koreaga seonduvatel küsimustel. Paet ja Fengxiang tõdesid ühiselt, et rahu ja stabiilsuse saavutamine Korea poolsaarel on tähtis.
„On vajalik, et Põhja-Korea peaks kinni ja austaks ÜRO resolutsioone ning töötaks rahu ja stabiilsuse saavutamise nimel Kirde-Aasias ning järgiks Hiina, Jaapani, Lõuna-Korea, Põhja-Korea, USA ja Venemaa poolt vastuvõetud kuuepoolset tuumarelvade piiramise ühisavaldust,” märkis Paet.

Rääkides riikidevahelistest haridus- ja kultuurisuhetest avaldasid pooled heameelt pikaaegse ja eduka koostöö üle. Välisminister Urmas Paeti sõnul saavad huvilised hiina keelt õppida Tartu ja Tallinna ülikoolis ning Eesti noored on käinud keelt õppimas ka Hiinas.
„Loodame, et peatselt saab eesti keelt õppida ka Pekingis,” ütles Paet.