Üksikema Nadya Suleman on sõlminud kokkuleppe tõsieluseriaali tegemiseks, milles pearollis astuvad üles kõik tema 14 last vanuses mõni kuu kuni kaheksa aastat. Sulemani neli tütart ja kümme poega saavad igaüks iga võttepäeva eest 250 dollarit, mis kolmeks aastaks kavandatud võtete jooksul teeb kokku 250 000 dollarit.

33-aastasest Sulemanist sai omamoodi staar jaanuaris, kui tollal töötu ja oma vanemate juures elanud naine tõi ilmale kaheksa last. Varem olid USA-s vaid ühel korral elusad kaheksikud sündinud.

Esialgu suhtus avalikkus sellesse pigem kui kurioosumisse, kuid märkimisväärne pahameel vallandus siis, kui selgus, et tal juba on kuus last, keda ta suuresti vaid tänu riigi abile suudab kasvatada. Pealegi tunnistas Suleman, et osa abirahast kulus kunstlikuks viljastamiseks. Sel moel on ta saanud kõik oma lapsed.

Nüüd on Suleman sõlminud tõsieluseriaali tegemise lepingu Euroopa produktsioonifirmaga Eyeworks, võtted peaksid algama septembris. Lepingu järgi tehakse esimesel aastal võtteid 36 päeva, mille eest makstakse Sulemani lastele tasu kokku 125 000 dollarit. Järgmiseks aastaks on määratud 21 võttepäeva ja tasu 75 000 dollarit ning kolmandaks aastaks 14 päeva ja 50 000 dollarit. Võimalikud on lisavõtted, mille tasuks on samuti 250 dollarit päev.

Teade Sulemani telesarjast tuli ajal, mil Ameerika avalikkuse silme all lagunes Jon ja Kate Gosselini abielu, märkis Times. Gosselinid lasid teha tõsielusarja „Jon & Kate Plus 8” endast ja oma kaheksast lapsest, kaksikutest ja kuuikutest. Läinud kuul teatasid nad lahkuminekust ja parajasti on käsil lahutusprotsess.