Indias usuvad sajad tuhanded astmahaiged, et nende tõbe on võimalik ravida elusate sardiinide neelamisega. Sardiinidest üksi imevõimuks siiski ei piisa. Kaladele on eelnevalt suhu topitud raviaineid. Mis ürtidega tegu on, seda astmaravi pakkuv Goudi perekond Andra Pradeshi osariigist ei reeda.

Perekond väidab, et nende esivanemad said retsepti ühelt Hindu pühakult ligi kakssada aastat tagasi tingimusel, et see jääb salajaseks. Nüüd sõidavad astma all kannatavad inimesed kogu Indiast igal juunikuul kindlaks-määratud kuupäeval ravi saama.

Austraalias on arstid meeleheitele jõudmas, sest seal on täiskasvanud elanikest 60 protsenti ülekaalulised või lausa rasvunud, topelt nii palju kui paar-kümmend aastat tagasi. Austraalia Arstide Ühing taotles seetõttu valitsuselt suhkru- ning rasvarikka toidu maksustamist uue aktsiisimaksu, nn rasvamaksuga.

Mehhikos aga avatakse esimene rasvunuile mõeldud rannakuurort nimega Vabaduse Paradiis. Selle personal sai käitumis-väljaõppe, hoidmaks ära bikiinides paksude solvamist pilguga, sõnadest rääkimata. Nii lamamistoolid, fuajeede mööbel kui ka restoraniistmed on valmistatud eritellimusel ja tehtud massiivsest puust, et ükski raskekoguline ei pea toolile istudes kartma selle murdumist.

Venemaal Togliatti linnas saab endale varsti pronksausamba linna ajaloo kuulsaim koer. Tervelt seitse aastat veetis loom paigas, kus autoõnnetuses hukkusid tema omanikud. Toitu ja jooki võttis ta linnarahvalt vastu, kuid kellegagi kaasa minema ei suudetud koera sundida. Koera surma järel kogusid Togliatti elanikud 8000 eurot ja tellisid ausamba. Selle jalamile kirjutatakse üksainus sõna, “Ustavus”.

USA-s paikneva turvasüsteemide firma tellimusel tehtud uurimusest selgus, et kõige enam varastatakse maailma kauplustest Ļiletiteri. Väga võetavad on veel nahktooted, teksaspüksid, ehted, naisterõivad ja hinnalisemad lihatükid. Kõige rohkem esineb kauba varastamist Suur-britannias, kõige vähem kaob kaupa ·veitsi poodidest.