Berle'il oli lisaks abikaasale ka poeg ja tütar.

Mehe TV ja filmindusekarjäär kestis enam kui kaheksakümmend aastat. Lisaks publitseeris ta 400 laulu. Kuid 1950ndate televisioon oli see, kuhu Berle oma suurima märgi maha jättis.

Berle'i leivanumber The Texaco Star Theater tuli ekraanile esmakordselt 1948. aastal ning lummas vaatajad peaaegu kohe. Üle USA oli teisipäeva õhtuti kodudes kindel rutiin, kui vaadati Berle'i showd, mis aitas muuhulgas müüa miljoneid televiisoreid riigis, mis just tutvus TV kui uue meediumiga.

"Kunagi oli aeg, kui inimesed ei läinud teisipäeva õhtuti kodust ära, sest kell kaheksa oli Milton Berle teleris," ütles meelelahutaja Ed McMahon CNNile Berle'i 90. sünnipäeval 1998. aastal.

[[1]]Berle'i tunti tema veel sigarilembuse ja naiste riiete kandmise järgi - et rahva meelt lahutada, loomulikult. Berle oli teleris kaks dekaadi ja teenis ära hüüdnime härra Televisioon.

"Ma usun, et naer on väga pakiline. Ja oluline osa mu elust on inimesi naerma panna, et nad saaksid oma mured unustada," ütles Berle kord. "Hea naer on parem kui miski muu."

Berle oli pioneer, ütles filmikriitik Roger Ebert. "Minu perekond ostis seepärast teleri, et kõik lapsed koolis rääkisid teisipäevaõhtusest showst, kus onu Miltie oli, ning meil ei olnud telekat."

Berle oli Ameerika meelelahutusäris nii tuntud, et ta mängis mitmes filmis iseennast, näiteks Woody Alleni filmides Broadway Danny Rose (1984) ja Pee-Wee's Big Adventure (1985).

Berle sündis Milton Berlingerina 12. juulil 1908 New Yorgis. Emmy auhinna võitis ta 1949. aastal ning elutöö-Emmy anti talle 1979. aastal.