Times intervjueeris mitmeid Southside Cripsi nimelise gängi liikmeid, kes enne ei olnud tapmise kohta sõna võtnud, ning teatas, et surmavad lasud tulistas Cripsi liige Orlando Anderson, keda Shakur ja tema turvamehed peksid Las Vegase hotellis mõni tund enne tulistamist.

Ajalehe teatel nõustus Notorious B.I.G. maksma gängile miljon dollarit Shakuri tapmise eest, kes oli tema rivaaliks Idaranniku ja Lääneranniku räpparite vaenuküsimuses.

24aastane B.I.G., kodanikunimega Christopher Wallace, lasti maha kuus kuud hiljem Los Angeleses, temagi mõrv on siiani lahendamata. 21aastane Anderson lasti maha 1998. aasta gängitulistamises.

Nii Anderson kui Wallace eitasid osalust Shakuri mõrvas.

Las Vegase politsei küsitles Andersoni pärast Shakuri surma, kuid teatas, et nad ei saa tema vastu juurdlust alustada, kuna Shakuri poolt tunnistajad keelduvad koostööst.

Shakur sõitis oma autoga Death Row Recordsi nimelise plaadifirma asutaja Marion „Suge“ Knightiga pärast Mike Tysoni poksimatši vaatamist, kui nende auto kõrvale sõitis teine auto ja sealt avati tuli.