Londonis Oxford Streeti läheduses töötav Kristiina Tukk naerab, et küsida tuleks pigem seda, mis linnas muutunud pole. Suure muutusena toob Tukk esile, et teedele on juurde tekkinud olümpiarada. „Enne oli ainult bussi- ja jalgrattarada, nüüd on eraldi tee, kus sõidab olümpiatransport,” räägib Tukk. Pubides ja poodides hinnad tõusnud pole, küll aga on palju kallim majutus. Tukk hoiatab: kui tahate meeste 100 meetri finaali vaatama minna ja ööbimispaika pole, siis olge valmis, et tubade eest võidakse küsida ligi 400 eurot.

Tuka arvates pole Londoni turvakontroll praegu tavalisega võrreldes eriti palju rangem. „Politseinikke liigub sama palju ringi kui tavaliselt, eks võib-olla kui mängud pihta hakkavad, tuleb neid ka juurde,” oletab ta.

Londonis õppiv tudeng Teele Uustani tuli Inglismaalt ära vahetult enne suuremaid ümberkorraldusi. Kuna mängudele on oodata suurt hulka rahvast, eelistas ta suve veeta hoopis Eestis. „Võib juhtuda, et metroos võivad järjekorrad venida sellisteks, et sõitu tuleb oodata mitu tundi,” hoiatab ta.