Culkin tunnistas, et magas Jacksoniga samas voodis tosina või enam kordi, kui ta oli 9-14astane, kuid ta kinnitas, et mitte midagi seksuaalset nende vahel ei juhtunud.

Näitleja sõnas, et tema vanemad usaldasid Jackot ja olid teadlikud sellest, et nad jagasid mõnikord voodit. Culkini isa olevat isegi käinud isehakanud popikuninga magamistoas, et poega üles ajada.

Culkini sõnul oli peaaegu alati, kui ta Neverlandis käis, keegi tema vanematest või õdedest-vendadest kaasas. Jacksonil olevat noormehe sõnul „avatud uste” poliitika, mees ei lukustanud kunagi magamistoa ust ning kui Culkin magas Jacksoni voodis, oli tal seljas teksad, T-särk ja jalas sokid.

„Ma ei ole teda kunagi näinud midagi ebasobivat kellegagi tegemas,” sõnas 24aastane Culkin.

Jacksoni endine koduabiline Adrian McManus tunnistas kohtus, et nägi ühel korral, kuidas Jacko pani oma käe Culkini õlale ja tagumikule ning suudles teda põsele, kui nad istusid Neverlandi raamatukogus.

Jacksonit süüdistatakse 13aastase poisi seksuaalses kuritarvitamises, poisile alkoholi andmises ja plaanis võtta vabadus poisilt ja tema perekonnalt 2003. aastal. Jackson ei ole end süüdi tunnistanud.