Birma Demokraatliku Hääle asepeatoimetaja Khim Maung Wini sõnul on kaheksa inimest hukkunud, nende seas viis munka ja kolm tsiviilisikut. Wini sõnul on vähemalt neli inimest saanud raskeid haavu, vahendab Associated Press Norras asuva raadiojaama asepeatoimetajat. Ametlike teadete kohaselt on hukkunud üks, 30aastane mees. Kaks meest vanuses 25 ja 27 aastat  ja üks 47aastane naine on ametlikel teadetel haavatud.

Myanmari eksiilvalitsuse teatel on hukkunuid vähemalt viis munka. Erinevate allikate teatel on tsiivilisikuid surnud kolm.

Tule ligi 10 000 meeleavaldaja pihta avati Yangoni Sule budistide templi lähistel, pärast ebaõnnestunud katset inimesi laiali ajada. Üheksandat päeva kestvatel rahutuste rahvarohkeimal päeval üleeile võttis meeleavaldustest 1962. aastast riiki valitseva hunta vastu osa umbes 100 000 demonstranti.

ÜRO inimõiguste eksperdi Paulo Sergio Pinheiro sõnul lõpeb ülestõus katastroofiga, juhul kui rahvusvaheline üldsus ei sekku. „Tegemist on reaalse ohuga kogu piirkonnale, kuna valitseb poliitiliselt ebastabiilne režiim,“ ütles Pinheiro AP-le. 1988. aastal toimunud tudengite ülestõusu surusid sõjaväelased maha, tappes tuhandeid rahumeelseid demonstrante.

Nii Euroopa Liit kui ka USA on rünnakud hukka mõistnud ja püüavad olukorra rahustamiseks abi saada Myanmari suurimalt liitlaselt Hiinalt, Indialt ja teistelt Lõuna-Aasia riikidelt.