19-aastase Ivani sõnul toimub liikumise rahastamine regioonides väga imelikult, kirjutab Kommersant-Vlast. "Raha toovad tehnilised direktorid dollarites, nad toovad oma kottides nii palju, kui on vaja, keskmiselt 20-30 tuhat dollarit," ütles endine aktivist.

Ta lisas, et enamik finantseeringust läheb massiüritustele ja 25 regionaalse staabi suundadest on kõige kulukam ideoloogia valdkond. Ivan märkis ka, et aruanded kulutatud raha eest tehakse viideteta, millele raha kulutati. Kui peakontoris leitakse, et kulutatud raha ja tšekid ei klapi kokku, siis palutakse "kirjutada" lisaks.

Ivani kinnitusel maksis Naši suvelaagri korraldamine ligi 17 miljonit eurot. Laagrist visati välja tema hinnangul umbes 700 aktivisti. Oli juhtumeid, et laagris kavandatud massiabiellumisele ei piisanud paare, mistõttu mõned aktivistid sunniti naituma.

Ta märkis, et liikumisel on olemas oma löögiüksus DMD (venekeelne lühend "vabatahtlik noordružiina"). DMD peksab Ivani hinnangul kõiki, kes levitavad Naši-vastast infot. Sama löögirühmitus provotseeris "Mittenõustunute marsil“ osaledes miilitsat, seades opositsionäärid sellega löögi alla.

Naši kavandab parlamendivalimistel löögi alla seada ka Õiglase Venemaa partei, kasutades nende nimel võltsitud bülletääne. Peale selle, vältimaks oranži revolutsiooni stsenaariumi tekkimist Venemaa presidendivalimistel, kavatsevad ligi 20 tuhat našisti hõivata kõik Moskva platsid oma telkidega.

Ivani sõnul saab liider Vassili Jakimenko  varsti loodava noortepoliitika föderaalse agentuuri juhiks ning tema asemele tuleb tundmatu Marina Zademidkova.

Ajakirja hinnangul ei saa Ivani sõnade õigsust sajaprotsendiliselt kinnitada, kuna paljudes küsimustes oli ta ainus infoallikas.