Simpsonit hoitakse vahi all süüdistatuna Las Vegase hotellitoas toimunud relvastatud röövis ning endisel superstaaril ei ole võimalus ka kautsjoni vastu vabaneda, vahendab Reuters.

60-aastane Simpson vahistati Palmsi hotellis pühapäeval ning lisaks röövile ootab teda ees tõenäoliselt ka relvaga ründamise, vandenõu ning varguse süüdistus. Kui Simpson süüdi peaks mõistetama, siis ootab teda ees kuni 30-aastane vanglakaristus.

Lisaks Simpsonile on röövis kahtlustatavana arreteeritud veel üks mees ning taga otsitakse veel nelja. Las Vegase politsei andmeil üritati röövida spordisuveniiridega hangeldajat, kellel oli suur kogu Simpsoniga seotud suveniire.

O.J. Simpson oli üks USA populaarsemaid sportlasi, kes kogus kuulsust näiteks ka Leslie Nielseni "Palja relvaga" filmisarjas. 1995. aastal süüdistati O.J. Simpsonit ühes maailma kuulsaimas kohtusaagas tema eksnaise ning naise armukese brutaalses mõrvas. Kriminaalkohus mõistis SImpsoni õigeks, kuid tsiviilkohus mõistis Simpsoni eksnaise ning tolle armukese surma põhjustamises süüdi ning ohvrite perekondadele välja 33,7 miljonit dollarit.

Simpson vandus ka pühapäevase arreteerimise järel oma süütust ning väitis, et oli hotellis koos mõne sõbraga, kellega käis golfi mängimas.