Eritellimusel ja erinõudeid arvestades valmistatud Cadillaci kohta ei avaldata mõistagi üksikasju. „Kuigi paljudest sõiduki turvaelementidest ei saa rääkida, on turvaline öelda, et selle auto julgeoleku- ja sidesüsteemid teevad sellest tehnoloogiliselt maailma kõige parema kaitsesõiduki,” ütles salateenistuse asedirektor Nicholas Trotta auto kohta, mille hüüdnimeks pandi Beast (Elajas). Ka Cadillace tootva General Motorsi esindaja ütles BBC-le vaid seda, et valitsus esitas firmale mitmeid erinõudmisi, millest üks oli neist vaikimine. Küsimusele, kas interjööris on näiteks erivarustusena iPodi-alus, vastati: „Limusiin on täis tipptasemel elektroonikat.”

Samal ajal on müüki pandud Obama vana sõiduk. Mitte küll viimane, vaid 2005. aastal liisitud Chrysler 300C, mille Obama vahetas 2007. aastal hübriidmootoriga Ford Escape’i vastu.

Chrysler viidi tagasi autopoodi, kust selle ostis keegi Tim O’Boyle. Nüüd loodab ta ajalooliseks saanud auto müügiga kenasti teenida, olles pannud selle eBays müüki alghinnaga 100 000 dollarit. Sellise kasutatud auto tavaline hind on alla 16 000 dollari.