Hans Rausingi poeg Hans Kristian ja minia Eva põhjustasid Londonis suure skandaali, mis avas rikka suguvõsa kauni fassaadi taga oleva tegeliku maailma.

Hans Kristian (snd 1963) ja Eva Rausing (1964–2012) elasid Londoni ühes kallimas ja uhkemas, 15 miljonit naela maksvas Belgravia villas, kuid olid oma väljanägemiselt viimasel ajal nagu asotsiaalid. Paaril külas käinud isikud on kirjeldanud, et suutmata end narkootikumidest võõrutada, olid Hans Kristian ja Eva sulgunudki oma palee kahte tuppa, mis paistsid välja nagu tüüpilised narkourkad.

Mõned päevad tagasi meie seast lahkunud Eva surnukeha oli väidetavalt vedelenud paari magamistoas neli päeva, enne kui politsei ta üles leidis. Hans Kristian polnud sel ajal just eriti kontaktivõimeline ja on praegu salapärase surmajuhtumi uurimise käigus vahistatud.

Narkootikumidega oli paar kimpus juba aastaid ja nagu Briti meedia kirjeldab, kohtusidki Hans Kristian ja Eva esimest korda ühes USA narkovõõrutuskliinikus. Londonis nähti neid vahel ka heategevuslikel üritustel, millest mõni võitles isegi narkootikumide vastu. Mingil hetkel aga said narkootikumid neist võitu. 2008. aastal Hans Kristian ja Eva ka vahistati, kui nad üritasid smugeldada narkootikume USA saatkonna vastuvõtule Londonis.