"Sõidad Eestisse - reedad mälu" hüüdlauset kandva kampaaniaga tuli Regnum esimest korda lagedale möödunud aasta sügisel. Hiljuti uuesti Regnumi veebilehele ilmunud reklaamis pole midagi muutunud: bannerilt edasiklikataval lehel on üleval 2007. aasta novembris kirjutatud tekst.

Kirjutis teatab, et venelased ei peaks unustama pronkssõduri äraviimist ja vastumeetmena kasutama Eesti eiramist turismi sihtpunktina. Teksti autor väidab, et ka sel juhul, kui Eestisse tuleb vaid paar tuhat Vene turisti vähem, saab Eesti turism tõsiselt kannatada.

Propagandateksti on lubatud ka üks "vastulause": nimelt on kirjas ühe tänavakaubitseja "tsitaat", milles too ütleb, et ei soovi vastu Eesti-vastase kampaania märki , kuna eestlastel on õigus teha seda, mida nad tahavad.

Järgnevalt Regnumi must nimekiri

"Nendes hotellides me ei ela," vannutab Regnum.

Athena, Dzingel, Hermes, Salzburg, Stroomi, Trapp, Kalev SPA, Oru, Pirita Top SPA, Reval Hotel Olümpia, Susi, Tallinna City Hotel ja Ülemiste hotell.

"Seda šokolaadi me ei söö," jätkub loetelu ja põlualuse magusatootjana on kirjas Fazer Eesti AS.

"Neid jooke me ei joo," veenab Regnum ja kirjutab keelatud joogitootjateks A Le Cog AS-i, Coca-Cola Eesti AS-i ja Saku Õlletehase AS-i.

"Siin me ei käi," loetleb Regnum ja sätib ritta Eesti Draamateatri, Eesti Kunstimuuseumi, Eesti Näituste AS-ii, Rahvusooper Estonia, Tallinna Loomaia ja Tallinna Spordihalli MA Nõmme Ujula.

"Siin me ei tangi," teatab Regnum lõpetuseks ja sätib keelatud kohtade rea lõppu Eesti Statoil AS-i.