Esmaspäeval visati liikumise Solidaarsus juht Nemtsovile Sotšis pressikonverentsi eel näkku nuuskpiiritust. Nemtsov rääkis uudisteagentuurile Rosbalt, et tema turvameetmed on piisavad ning ta ei karda. Miilits otsib praegu nuuskpiirituse heitjaid taga. Militsionäärid olla Nemtsovi sõnul isegi tema poolt hääletada lubanud.

"Teine asi on see, et siin töötab repressiivaparaat täie auruga," ütles Nemtsov. "Minu Sotšis elavad sugulased kardavad minuga suhelda, nad kardavad, et neid koondatakse. Ühelgi koondamisohus ajakirjanikul ei ole õigust kajastada minu kampaaniat." Kõik kohaliku televisiooni otseülekanded tuleb Nemtsovi sõnul kooskõlastada kõrgema ülemuse, Krasnodari krai kuberneri Aleksandr Tkatševiga.

2014. aastal taliolümpiamänge vastu võtma pidava Sotši linnapea valimised kütavad kirgi ka muul kombel. Esialgsete teadete kohaselt pidi Sotši linnapeaks kandideerima ka endisest KGB-lasest dissidendi Aleksandr Litvinenko mõrva arvatav korraldaja Andrei Lugovoi, kes praegu on riigiduuma liige, kuid liberaaldemokraatlik partei otsustas hiljuti hoopis erakonna kohaliku piirkonna juhi kasuks.

1997.–1998. aastal asepeaministri ametis olnud Nemtsovi hinnangul keelas Lugovoi kandideerimise Kreml. "Mõistate, inimene on rahvusvaheliselt tagaotsitav," ütles Nemtsov. "Kreml sai aru olukorra kogu küünilisusest ja arvatavasti jäi terve mõistus peale."