Kolmandat aastat järjest uuris ajakiri alla 40-aastaseid edukaid ja jõukaid ameeriklasi, kes on oma rikkusele ise aluse pannud. Varanduse suuruse järgi paigutati edetabelisse 40 inimest, kelle hulgas on kuus meelelahutus- ja spordimaailma superstaari.

13. kohal on 398 miljoni dollarini ulatuva varandusega korvpallur Michael Jordan, kellele on kiirelt lähenenud 251 miljoni dollariga näitleja Tom Cruise. Sellega on ta 19. kohal, kuid paraku on tegemist varandusega enne Cruise’i ja Nicole Kidmani abielulahutust, misjärel mees järgmisel aastal ilmselt palju vaesemaks jääb – kui ta just mingi ülitulusa rolliga hakkama ei saa.

231 miljoni dollariga on rikkurite seltskonnas varem Puff Daddy’na tuntud räppar Sean Combs ning 40. kohal lõpetab avaldatud nimekirja 25-aastane Tiger Woods 160 miljoni dollariga. Mõne aasta või täpsemini mõne suure kassaeduga filmi kaugusel 40 hulka jõudmisest on näitleja Julia Roberts (138 miljonit dollarit praegu), kõige kärmemalt aga rühib rikkamaks 19-aastane lauljatar Britney Spears, kellel on juba tallel 46 miljonit dollarit.

Fortune’i kommentaari kohaselt on superstaaridest atleedid, näitlejad ja muusikud kujunenud võimsateks brändideks ning ühtaegu näitab nende esiletõus sedagi, et erinevalt uue meedia ja internetiärist liiguvad meelelahutustööstuses endiselt meeletud rahad.

Rahateenijate tipus on sellegipoolest interneti ja arvuti alal tegutsejad. Kõige rikkam end ise üles töötanud ja veel mitte keskealine ameeriklane on Michael Dell, 36-aastane arvutifirma Dell Computer Corporation asutaja oma 16,3 miljardi dollariga. Talle järgnevad internetioksjonite firma eBay asutaja Pierre Omidyar 4,39 miljardi dollariga ja sama firma asepresident Jeff Scoll 2,63 miljardi dollariga. Internetipoe Amazon.com asutaja Jeff Bezosi varandus on aga vähenenud neljalt miljardilt dollarilt 1,2 miljardini, mis andis talle viienda koha.