Eelmise aasta paraadil oli 45 000 marssijat, kuid korraldajate rõõmsal hinnangul eile see arv ületati ja esialgsetel hinnangutel võis osavõtjaid olla isegi üle 50 000, kirjutavad Rootsi ajalehed.

Nahka, lateksisse ja teksadesse riietunud marssijaid kogunes mullu vaatama 450 000 pealtvaatajat. Tänavu oli esialgsetel hinnangutel pealtvaatajaid veidi vähem.

Kokku osales laupäevasel paraadil peale üksikisikute ka 97 rühma: nende seas rühm homoseksuaalseid Rootsi kiriku esindajad, homoseksuaalsete skautide rühm, homoseksuaalsete politseinike rühm ja nii edasi. Paraadil olid oma rühmaga esindatud ka kõik parlamendierakonnad – välja arvatud kristlikud demokraadid. Tänavu marssis paraadil kaasa muuhulgas ka rahandusminister Anders Borg.

Ühingu „Uhked transvestiidid” esindaja Nadja Karlsson rõhutas, et paraadilemineku võimalus on paljudele homoseksuaalidele, biseksuaalidele, transseksuaalidele ja transvestiitidele väga oluline.

Ka Rootsi sotsiaaldemokraatide partei juht Mona Sahlin teatas paraadil ajakirjanikele intervjuud andes: „Stockholm Pride on sätendav ja oluline.” Praegu ei ole teada, kas ka peaminister Fredrik Reinfeldt paraadi vaatamas käis, kuid üleeile nähti teda paraadiga kaasneval festivalialal rahvusvahelist transvestiitide etendust vaatamas.

Rongkäik kestis kokku neli tundi: see algas kella kahe ajal Hummelgårdenis ja lõppes kell kuus Tantolundenis.