Cochran ütles Simpsoni üle peetud kohtuprotsessil kuulsaks saanud lause „If it doesn’t fit, you must acquit” ehk „Kui see ei sobi, peate õigeks mõistma”. Seda fraasi tsiteeriti ja parodeeriti aastaid pärast O.J. Simpsoni kohtuprotsessi ning seda tehakse ka edaspidi. Fraas tuli juristi suust dramaatilisel hetkel, kui Simpson proovis kätte verist kindapaari, näidates vandemeestele, et need ei sobi talle kätte. Mõned juuraeksperdid leidsid, et see oli kohtuprotsessi murdepunkt.

Mõni aeg pärast seda leidis vandemeeste kogu, et endine jalgpallistaar ei ole süüdi oma eksabikaasa Nicole Brown Simpsoni ja tolle sõbra Ronald Goldmani 1994. aastal toimunud mõrvas.

„Johnnie on see, mis on juuras head,” ütles Simpson. „Ma ei usu, et ma oleksin täna kodus, kui poleks olnud Johnnie’t.”

Cochranile oli Simpsoni õigeks mõistmine suursaavutus tema karjääris, kus on palju võite. Cochran oli mustanahaline advokaat, keda tunti kui mustanahaliste süüaluste kaitsjat. Mõned neist, nagu Simpson, olid kuulsad, kuid enamasti ei tundnud neid süüaluseid keegi.

Aastate jooksul kaitses Cochrane selliseid inimesi nagu näitleja Todd Bridges ja räpparid Tupac Shakur, Snoop Dogg ja Sean Combs.

Samuti esindas ta kohtus endist Musta Pantrit Elmer Pratti, kes oli 27 aastat vanglas mõrva eest, mida ta ei sooritanud. Kui Cochran aitas Prattil pääseda 1997. aastal vabadusse, nimetas ta seda „mu juristikarjääri õnnelikemaks päevaks”.