Iisrael on hoiatanud, et võib teha edasisi reide Süüriasse, kui Damascus ei lõpeta palestiinlaste terrorirühmituste toetamist ja kaitsmist. Iisraeli kaitseminister Shaul Mofaz sõnas, et Iisrael tegi rünnaku Süürias asuva laagri pihta seejärel, kui oli saanud tõendeid selle kohta, et Damascus oli Haifa aktiga seotud.

Süüria suursaadik Hispaanias Mohsen Bilal ütles Reutersile, et Süüria võib vastata sõjaliselt, kui Iisrael veel ründab. „Kui Iisrael ründab Süüriat ühe, kaks või kolm korda, loomulikult kaitsevad süürlased ja Süüria valitsus ning armee ennast.”

Kui talt küsiti, kas sõjaliselt, siis ta vastas, et „igal viisil”.

„Kui Iisrael jätkab meie ründamist ja agressiooni, siis me vastame rünnakutele, hoolimata sellest, et me võitleme rahu nimel ning soovime Madridi konverentsi taasavada.”

Iisrael kummutas Süüria ähvardused ning ütles, et need olid mõeldud Araabiamaailmale mulje avaldamiseks. „Nad tahavad muljet avaldada, et Süüria on valmis võitlema Iisraeli vastu,” sõnas üks Iisraeli julgeolekuallikas. „Iisrael ei soovi sõda Süüriaga ning on võtnud tarvitusele meetmed, et seda vältida. Me tegutseme enesekaitseks, kui vaja, kuid mitte siis, kui Damascus võtab kuulda meie sõnumit lõpetada terrori toetamine.”