Charlestoni politsei on isegi palunud Washingtoni ametivendadelt abi, mida nood ka annavad. „Nad annavad meile head nõu, mida me järgime,” ütles Kanawha maakonna šerif Dave Tucker.

Kuigi Charlestoni politsei ei ole kolme snaiprirünnakut omavahel sidunud, on mõrvadel mitmeid sarnasusi. „Neid seob sündmuskoht... nad lasti maha kaupluses, nad said igaüks ühe kuuli... neid tulistati pika maa pealt, ja olulisim sarnasus on, et kuulidel on sama iseloom,” ütles Tucker CNNile.

Lääne-Virginia võimud küsitlevad umbes 100 inimest, keda peetakse tulistamiste kahtlualusteks.

Uurijad otsivad ka tumedat värvi kastiga sõiduautot, sõnas šerif. Siiski ütlesid uurijad, et auto, tõenäoliselt Ford F-150, on Lääne-Virginia mägedes tavaline sõiduk, lisades, et Charlestoni linnapea Danny Jones ning vähemalt kaks politseinikku sõidavad sama marki autoga.

Uurijate sõnul kalduvad nad teooria poole, et tulistaja kas elab samas piirkonnas või tunneb seda ala väga hästi, kuna tulistaja tunneb tänavatevõrku.

Gary Carrier, Jeanie Patton ning Okey Meadows tapeti kõik kaupluste juures või nende sees. Patton tapeti neljapäeval kell 22.30, ta oli 14aastase lapse ema ja töötas asenduskokana Kanawha maakonnakoolis. 31aastast Pattonit tabas kuul pähe.

Tund aega hilem tapeti Meadows, 26 aastat õhuväes teenitud meest tulistati Go-Marti kaupluses, kui ta ostis piima ja maksis selle eest. 3aastase poja isale tulistati samuti kuul pähe.

44aastane Gary Carrier lasti maha pühapäeval veidi pärast kella 23. Mees kasutas Go-Marti poe juures asuvat telefoni, kui snaiper teda pähe tulistas. Mees oli nelja lapse isa.

Eelmisel aastal lasid snaiprid Washingtoni piirkonnas maha kümme inimest ja haavasid nelja. Oktoobris toimunud kolmenädalase tulistamistuuri ajal liikusid nad ringi mitmetes maakondades ja tulistasid suvalisi inimesi.

Nendes snaiprimõrvades süüdistatakse John Allen Muhammadit ja Lee Boyd Malvot. Uurijad on neid sidunud ka mõrvadega Louisianas, Alabamas, Georgias ning Washingtoni osariigis. Kohus meeste üle algab erinevates paikades sügisel.