USA perekond pidi imikute vahetuse tõttu peaaegu laostuma võõrast südamerikkega last üles kasvatades, samal ajal kui nende terve laps kasvas üles rikka müügiagendi juures.

Robert Mays ning Ernest ja Regina Twigg võitlesid kuus aastat hooldeõiguse pärast Kimberly üle, kes 20 aastat tagasi imikuna haiglas vahetusse läks. Florida Bardee haiglas töötanud endise medõe abilise sõnul vahetas ta arsti segast korraldust täites ära kahe imiku tunnusmärgid. Päevavanune imik, Twiggide tütar, vahetati ära kolme päeva vanuse Mayside tütrega.

Mayside perekond viis äravahetatud tütre koju. Kui Kimberly sai kahe aastaseks, suri Barbara Mays vähki ning lesestunud müügiagent Robert Mays pühendus täielikult Kimberly üleskasvatamisele.

Mayside tegelik laps lahkus haiglast perekond Twiggiga. Raudteeametnikust pereisal ja tema kooliõpetajast naisel oli juba kuus last ning Arlena nime saanud kaasasündinud südamerikkega tüdruk viis nad hiiglasuurte ravikuludega peaaegu pankroti äärele. Arlena suri 1988. aastal ning Twiggid avastasid arstliku läbivaatluse järel, et ta polnudki nende bioloogiline laps. Perekond alustas jahti õige tütre leidmiseks ning geenitestid kinnitasid lõpuks, et selleks oli Kimberly.

Maysi ja Twiggide vahel puhkes võitlus hooldeõiguse üle, teismeeas Kimberly keeras aga oma bioloogilistele vanematele selja. "Ma tahan, et nad mu elust lahkuksid," ütles Kimberly kohtunikule. Kohus võttis Twiggidelt vanemate õigused 1993. aastal. Aasta hiljem võttis Robert Mays endale uue naise ning vihastas sellega Kimberly välja, kes tagasi bioloogiliste vanemate juurde jooksis. Kohus andis Kimberly lapsehooldus-õigused tema pärisvanematele tagasi, Robert Maysil jäi õigus teda vaatamas käia.

Kaks aastat tagasi sündis Kimberlyl poeg. Haiglas lubas ta hoida enda last kogu aeg rinnal, et see vahetusse ei läheks. Florida ametivõi-mud sundisid teda aga loovutama oma lapse hooldekodusse. Ametnikud ei selgitanud 20-kuise Devini äravõt-mise põhjust, kuid teatasid, et vanematelt võib lapsi ära võtta, kui neid halvasti koheldakse. Kimberly advokaadi püüab too perekonda kokku saada.