Street View tähendab kõigest tänava äärde jäävast panoraampiltide tegemist. Selle teenuse kasutajad saavad internetis justkui neid tänavaid mööda liikuda ja kõike pildistatut näha. See on tõstatanud mitmel pool maailmas privaatsuse küsimuse.

Saksa valitsus otsustas, et Google peab lubama inimestel keelata oma kodu piltide üles panemise. Umbes 250 000 sakslast seda sooviski. Nüüd ongi need kohad Street View’s ähmastatud, kuid nende asukoht mõistagi tuvastatav.

Google’i pressiesindaja sõnul ei ole selline vandaalitsemine aktsepteeritav.

BBC teatel on Street View’ pildistamisaktsioonis Saksamaal jäädvustatud toiminguid, mida vaevalt et tahetaks kogu maailmale demonstreerida. Näiteks oli Mannheimis kaadrisse jäänud paljas mees, kes oli roninud ühe maja sissesõiduteel seisva auto pagasiruumi. Pole siiski päris kindel, kas ta oli täiesti alasti, ja on arusaamatu, mida ta seal õigupoolest tegi.

Berliini eeslinnas aga oli salvestatud vähetõenäoline kaader, millel oleks justkui näha tänaval toimuvat sünnitust. Teisel pool tänavat asuvas haiglas ei olda aga nende ukse ees toimunud sünnitusest midagi kuulnud.