Rainer ütleb oma muusikavaliku kohta nii: „Kuulan muusikat vene räpist klassikalise muusikani. Ise ma muusikat teinud ei ole, küll aga kuulanud oma 27 eluaasta jooksul väga mitmeid žanre: rock, indie, metal, punk jne. Mingi etapp oma elust avastasin enda jaoks bändi Kино ja venekeelse muusika, mis inspireerib mind siiani. Selle aasta alguses sain esimest korda juhuse tahtel proovida puldiga muusikat mängida ja nüüdseks olen selle soetanud ka endale. Sellest ajast olen hakanud kuulama elektroonilist ja erinevat tantsumuusikat, mis enne pigem huvi ei tekitanud. Peab tõdema, et pärast hobi korras DJ tööga alustamist, on minu muusikamaailm tohutult avardunud ja muutnud selle palju huvitavamaks. Valisin siia playlisti võimalikult eriilmelisi muusikapalu, mis minu muusikaeelistusi kõige paremini iseloomustaks.“

Kogu listi saab loeteluna kuulata/vaadata siit.

Prospa - Prayer

Võimas ja äge tantsukas, annab hea energia. Muusikas paelub mind üldiselt tervik, sealjuures ka muusikavideo. Antud pala video on megahea energia ja pildikeelega.

Pink Floyd - Hey Hey Rise Up

Pink Floyd salvestas muusikat viimati 1994. aastal. „Hey hey rise“ up on käesoleval aastal Ukraina toetuseks nende poolt salvestatud muusikapala.

OLIGARKH - Forgive Us

Väga tihti köidab mind muusikas esialgu selle vaib ja alles seejärel keskendun sõnadele. Ilus ja pühalik palve, mis toimib veidral kombel väga hästi sellises muusikas.

SIZOR - Nothing to Wait

Jällegi venekeelne pala, meenutab suurel määral Kино muusikat. Tuletab mulle meelde lapsepõlve Lasnamäel.

Requin Chagrin - Sémaphore

Ilus, rahulik ja veidike nostalgiat tekitav.

Public Memory - Ecco

Veidi sügavam ja vaimujõudu andev muusikapala. Tore kuulata öösel tänaval jalutades. Soovitan kuulata nende teisi lugusid ka.

Nineteen Hundred And Eighty Five (Paul McCartney & Wings Vs. Timo Maas & James Teej) (Tim Green Remix)

Väga huvitavalt kulgev tervik, sellele remixile on minu jaoks antud aeg alata, kesta ja lõppeda.

KH - Looking at Your Pager

Läheb peoks! Omamoodi kiiksuga aga toimib mega hästi.

Chinaski - Fun House

Chinaski muusika on retro-feelinguga elektrooniline muusika ja ta lugudel on väga kaasahaaravad viisid. Chinaski Spotify raadiost leiab kindlasti palju huvitavat.

Vladimir dubyshkin - no tell motel

Hea vaibiga peomuusika, minu paneb tantsima.