Pargis on üle 16 erineva päritoluga atraktsiooni, mis on ostetud Soomest, Rootsist ja mujalt.

Põhiosas on atraktsioonid samad, mis eelmiselgi aastal. Vanad asjad on üle värvitud, juurde on toodud neli atraktsiooni.

Uutest atraktsioonidest on huvitavamad panoraamkino Cinema 2000 ja karusselli moodi, harjumatult kiireid ja järske liigutusi tegev vagunitesüsteem Century 2000. Viimasel on võimalik ka oksendama hakata, nagu tõestas Tivoli esimene päev. Seevastu panoraamkino võiks parem olla - tublisti annaks sündmustes osalemise illusioonile juurde näiteks stereoheli.

Kadrioru tivolis hakatakse korraldama ka kontserte ja tsirkuseetendusi. Tivoli omanikel on plaanis erilise pidulikkusega tähistada jaaniööd. Atraktsioonide park täieneb suve jooksul, mõne aja pärast peaks Kadriorgu jõudma ka paljuküsitud ja kauaoodatud atraktsioon ameerika mäed. Peatselt jõuab kohale autodroom.

Pargis töötavad ka söögi- ja joogikohad. Kavas on avada ema-lapse tuba, ka karussellist tüdinud isadele lubati otsida huvitavat tegevust.

Tivolisse pääseb päevapiletiga, mis maksab 100 krooni. Selle raha eest on võimalik külastada kõiki atraktsioone ning veeta pargis kasvõi terve päeva. Piletita saavad sisse lapsed, kes on nooremad kui neli aastat.

Lõbustusasutus on lahti iga päev kella 12-20. Tivoli asub endise Kadrioru lõbustuspargi territooriumil Narva mnt 65A.

MARIKA MILVE, RAIGO PAJULA