Fainštein lisas, et alligaatoreid eksponeeritakse kohe peale saabumist spetsiaalselt neile ehitatud klaaspuuris loomaaia troopikamajas, kuid gaurid lähevad esialgu karantiini, et veenduda kas nad on terved. Edaspidi saab gaure näha loomaia piirkonnas, kus näidatakse antiloope ja teisi soojalembelisi sõralisi.

Fainštein kinnitas, et Tallinna jõudvad alligaatorid ja ka gaurid on noored loomad, kes pole veel saavutanud täiskasvanu mõõte.

Tallinna loomaaed saab loomad kingituseks, sest tegemist on haruldaste loomadega ja loomaaed ei jõuaks neid osta, kirjutas BNS. Kaks emast hiina alligaatorit saadeti omal ajal New Yorki ja tagasi tulevad nende isendite järglased.

Eesti Entsüklopeedia andmetel elab enamik alligaatoreid Ameerikas ja ainult üks liik, 1,8 meetri pikkune haruldane hiina alligaator, Lõuna-Hiinas.

Gaur on India ja Indo-Hiina veislane, kes elab peamiselt mägimetsades. Gaur on kogukas, tema õlakõrgus ületab kaks meetrit, kere on tume ja jalgade alumine osa hele. Kuna nende areaal on järjest vähenenud, on gaurid võetud Indias kaitse alla.