1976. aastal TV Smithi ja Gaye Adverti kokku pandud The Advertsi vast tuntuim panus pungilukku on singel „Gary Gilmore’s Eyes“. Sex Pistolsi ja The Clashi ajastukaaslane, omal ajal nendega võrdväärselt tähelepanu pälvinud The Adverts lagunes aastal 1979 ning 80ndate algusest peale on TV Smith olnud peamiselt soolo- ja koostööartist, kelle diskograafias on viisteist kriitikute poolt hinnatud albumit ning hulk singleid.

Smithi kõige kuulsam taustabänd on olnud Saksamaa punkpopansambel Die Toten Hosen albumil "Useless" (2001). Tänapäeval tuuritab TV Smith üle maailma peamiselt sooloesinejana, andes üle saja kontserdi aastas. Eestisse tuleb Smith koos Soome ansambliga Punk Lurex, kellega seob teda aastatepikkune koostöö. Nende esimene ühissingel „The Future Used To Be Better“ jääb sajandivahetusse.

Aastal 2012 väntas BBC Smithist ka tema muusikuteest rääkiva dokumentaalfilmi. Samuti on Smith kirjutanud laule teatrietendusele ning kolm raamatut.

TV Smithi võõrustajatest on nimekam J.M.K.E., Eesti üks kõigi aegade mõjukamaid rokkansambleid. Laulva kitarristi Villu Tamme teraste tekstide ning nõudlike kompositsioonidega ka väljaspool pungiringkondi järjekindlalt tähelepanu ja tunnustust pälviva ansambli kontsertkavadest leiab viimasel ajal ka verivärskeid palu, mida kuuleb kuni järgmise albumi ilmumiseni ainult kontsertidel.

Kevadel esikalbumi „Approved“ üllitanud Pärnumaa trio Totally Obnoxious on koos mänginud üle kümne aasta, kuid püsinud peamiselt põranda all. Alles album ning juulist seitse nädalat jutti Eesti Top 7 saates püsinud muusikavideo „Out Of The Blue“ on toonud bändi metsade vahelt välja. Esinemine Von Krahlis on üks väheseid võimalusi oma maakonna ühte kõige järjepidevamat punkansamblit, kiiret ning jõulist, peamiselt The Casualtiesi, The Exploitedi ja The Unseeni vaimudest kantud Totally Obnoxioust näha ja kuulda.

Bändide alla ja peale valib muusikat DJ Medved.

TV Smith + Punk Lurex, J.M.K.E. ning Totally Obnoxious esinevad 17. oktoobril Tallinnas Von Krahli baaris. Uksed kell 21.00, pilet 7 eurot.