Hania Rani - Esja
Viimasel ajal olen ennast tihti avastanud modernset klaverimuusikat kuulamas. Just sellises minimaalses klaveritiksus tunnen ma ennast kõige rohkem insipireerituna. Sealt on väga hea laenata ideid, mida oma loomingusse ümber tõlgendada nii, et keegi isegi midagi aru ei saa hehe.

Bring Me The Horizon – Ludens
Minu vaieldamatult lemmik tänasel päeval aktiivselt tegutsev rokkbänd, kes ei karda kunagi oma kurssi täielikult muuta. Ja kui nad seda teevad, siis väga hästi. Selles loos on olemas nende kogu spekter, mille nad oma karjääris läbi on käinud. Lihtsalt imeline.

Terror Reid – Uppercuts
Üks uusimaid avastusi. See dude on tegelikult üks USA dubstep’i ladviku käli (DJ ja produtsent Getter – toim.), aga hakkas tühja koha pealt räppima ja teeb ka produ ise. Mulle üldiselt ei meeldi eriti vanakooli biidid, mis on tänapäeval produtseeritud, aga siin on midagi, mis mind selle juurde tagasi kisub. Võibolla lihtsalt see fakt, et ma tean, mida ta muidu teinud on ja kui palju see sellest erineb.

Ben Böhmer - Black Hole Ft. Monolink
Selles loos on kõik olemas, mida mul pikemaks autosõiduks vaja on. Ben Böhmeri laitmatu produktsioon ja westerni vaibiga Monolinki vokaal on täielik match made in heaven.

Moscoman - Dévoué (Manfredas Remix)
See on nii sürr laul, et ma vist ei oskagi lahti seletada kuidagi. Seda peab ise kogema. Soovitatavalt pimedas ja hilja. See kidrakäik lööb iga kord väga õigesse kohta.

Yungblud – Loner
Me siin oleme flirtinud mõttega, et Bedwettersiga miskit teha jälle... Mu sisetunne ütles, et peaks äkki kuidagi britpopi mõjutust sisse tooma uude asja. Tegime isegi mingi demo ja boom!, kaks kuud hiljem tuli see laul välja. Täpselt see konsept, mis mul mõttes oli. Aga ta tegi kindlasti paremini, kui ma oleks suutnud ja mulle see laul väga meeldib. Ta on üldse mega nähtus.

iann dior - Sick and Tired ft. Machine Gun Kelly & Travis Barker
Selline emo trap istub mulle väga ja antud pala on kindlasti üks lempareid. Väga lihtne kuulamine. Lapsepõlv tuleb meelde ja tuju läheb heaks.

Bicep - Opal (Four Tet Remix)
Täpselt selline laul, mida kuuled ühe korra ja siis see käik laamendab sul terve päev peas. Korralik kõrvauss. Tahaks neid kindlasti kunagi laivis näha.

Deadmau5 - Strobe
See lugu muutis minu jaoks kõike. Olin Roskilde Festivalil jäänud ihuüksi ja pärast My Chemical Romance’i kontserti mõtlesin, et läheks vaataks ka deadmau5i. See oli mu kõige esimene elektroonilise tantsumuusika suurem kontsert ja ma olin täiesti lummatud. Terve tagasitee koju mõtlesin, kuidas ma võtan nüüd produtseerimise tõsisemalt kätte. See on üks nendest lauludest, mille puhul ei pea antud žanri fänn olema, aga see siiski tõmbab su enda sisse. Tõeline meistriteos minu raamatus.

Camo & Krooked - If I Could (feat. Joe Killington)
Minu jaoks on nad täielikud ebajumalad. Nende produktsiooni tase ületab kõik piirid, mis üldse hetkel olemas on. Nad julgevad katsetada ja neil tuleb see alati välja. Teistest alati kaks sammu ees. Lisaks on nad ka musikaalselt väga head. Antud pala on nende repertuaarist kindlasti mu üks lemmikuid.

Jozelsi uus singel "Milka"