Elektroonilist klaveriminimalismi viljelev saksa pianist Niklas Paschburg annab ühiskontserdi asemel täispika kontserdi. Koroonaviiruse piirangute tõttu ei ole Eestis võimalik üles astuda Islandi bändil Hugar, kes pidi esinema kaheosalisel kontserdil koos Paschburgiga. Niklas Paschburgi täispikk kontsert toimub 12. oktoobril Vabal Laval.

Turvalisuse kaalutlustel ei toimu 9. oktoobri õhtul Disco Tallinn feat. Crackazat live (UK), DJ Widenski & DJ Tom Lilienthal pidu, vaid publiku tungival soovil esineb lisakontserdiga Rita Ray. Kontsert toimub Fotografiska Tallinnas algusega kell 23:30.

Showcase-kontsert: Peedu Kass-Theodor Sink & The Free Musketeers toimub laupäeval, 10. oktoobril kell 18:00 Fotografiska Tallinnas. Kontserdil ei astu üles Läti-Eesti ühiskoosseis Anna Wibe Vibes.

Moonlight Breakfasti kontserdi piletid tagavad sissepääsu NOËP'i kontserdile 10. oktoobril Vabale Lavale. Disco Tallinna peo piletid tagavad sissepääsu Rita Ray kontserdile 9. oktoobril Fotografiska Tallinnasse.

Mõistame, et kontsertide uuendused ei pruugi kõigile jazzisõpradele sobida ning festival Jazzkaar 2020 pakub võimalust piletite tagastuseks või vahetuseks kinkekaartide vastu. Kui uue artisti kontsert ei sobi, siis saab piletid tagastada või vahetada Jazzkaare kinkekaardi vastu perioodil 29. septembrist kuni 31. oktoobrini 2020. Tagasiostu või vahetuse soovist saavad piletiomanikud anda teada siin.

Tavapiletite omanikud saavad piletid tagastada ka Piletilevi müügipunktides, välja arvatud Circle K teenindusjaamades ja Viru Keskuse infopunktis. Festival Jazzkaar kutsub kultuurisõpru toetama festivali ellujäämist jättes piletid tagasi müümata. Täname mõistva suhtumise ja koostöö eest oma partnereid, avalikkust ja kõiki jazzisõpru.

Festival Jazzkaar 2020 jälgib sündmuse läbiviimisel riiklikult kehtestatud nõudmisi ürituste korraldamiseks, juhendit “COVID-19 käitumisjuhend avalike ja kultuuriürituste korraldajatele ning kultuuriasutustele” ning koostöös Terviseametiga on läbimõeldud lisameetmed, et publikul, muusikutel ja korraldajatel oleks võimalikult turvaline sündmusel osaleda. Turvalise festivalikogemuse pakkumiseks töötas festival Jazzkaar välja ka “Turvalise festivali juhendi” külastajatele, muusikutele ja korraldajatele. Juhendist lähtutakse Jazzkaare ajal ning see saadeti enne sündmust kõigile elektrooniliselt pileti ostnud külastajatele, esinejatele ja korraldusmeeskonnale. Juhend külastajatele on leitav Jazzkaare kodulehelt.

31. Tallinna Rahvusvaheline Festival Jazzkaar toimub 9.-15. oktoobrini 2020 üle Eesti ja 3. novembril Alexela Kontserdimajas. Programmiga tutvu festivali kodulehel. Hoidkem üksteist ja ilusat turvalist festivali meile kõigile!

Jazzkaare tegemistel hoia silma peal ka Facebookis ja Instagramis.

Festivalil Jazzkaar 2020 põhiprogramm:

“Antarktika 200” Raun Juurikas, Arve Henriksen (Norra), Brian Quinn (Šveits) & Veronika Portsmuthi Kooriakadeemia kammerkoor; Anett; Dee Dee Bridgewater (USA) & Estonian Dream Big Band; Dirty Loops (Rootsi), Hanna-Liina Võsa; Niklas Paschburg (Saksamaa); NOËP; Ivi Rausi & Laura Põldvere; Jason Hunter Group (Eesti); JT Conception; Kadri Voorand Chamber Music Ensemble; Liisi Koikson; Peedu Kass-Theodor Sink; Raul Ukareda; Ramuel Tafenau; Rita Ray; Rymden feat. Bugge Wesseltoft, Dan Berglund, Magnus Öström (Norra-Rootsi); Siim Aimla Funk Band; Silje Nergaard & Espen Berg; Sooäär-Yaralyan-Ounaskari (Eesti-Soome); The Free Musketeers; Vaiko Eplik & Kristjan Randalu ning paljud teised