„Pätikamp!" Lõuna-Eesti uhkeima häärberi ehitus ajas peremehe marru


Väikeettevõtja Madis tellis oma perele uue uhke kodu tunnustatud passiivmajade ehitajalt Sense. Silmapaistva villa ehitus tõi aga kaasa hunniku probleeme, suure tüli ja üle poole miljoni eurose kohtuhagi.

Priit Leito

Kui veel saaks, ütleksin Priidule: "Hoia end. Ära põle nagu säraküünal, inimene peab puhkama"


4. veebruaril oleks telejuht Priit Leito saanud 46-aastaseks. Esimest korda veetsid sõbrad ja lähedased seda päeva ilma Priiduta.

Piret Kalda

Piret Kalda: 30 aastat tagasi oli teatris ühtsust rohkem, praegu hoiavad noored näitlejad väga distantsi


Linnateatri näitleja Piret Kalda sünnipäeva süldilauas istusid neljapäeval tema lähimad sõbrad ja kolleegid, aga küllap oleksid seal meelsasti koha sisse võtnud ka kõik tema rohked fännid.

Noore ja ambitsioonika amfetamiinikaupmehe juhtumised kurika, noa ja kahe püstoliga


Amfetamiin, mida Pjotr Gontarenko (24) tänavatel müüs, oli lahja, ent sama ei saa väita mehe enda kohta. Karu meenutav tätoveeritud jõmm õiendas enamasti arveid relvi kasutades. Küsimusele „kas tead, kellega sul tegemist on?" valesti vastaja sai 14 noahoopi.

TANJA MIHHAILOVA SAAR; MIKK SAAR

Tanja ja Miku armastuse saladus: kui hakkasime deitima, panime ühe asja kohe paika


Muusikute Tanja Mihhailova-Saare (37) ja Mikk Saare (40) armastuse retsept on lihtsamast lihtsam: kumbki ei kanna teise ees maski. Tarkust ja julgust näidata kaaslasele enese päris mina on neis algusest peale.

Toomas Helin või Thomas Chelin? Varalahkunud Marbella narkoparuni kirev elu


Avalikkuses sai Toomas Helina nimi kurikuulsaks üheksakümnendatel, kui Eesti uurimisorganid seostasid ta Vabaduse väljakul kärgatanud pommiga. Kümnend hiljem mõisteti ta süüdi tonni marihuaana smugeldamises riiki.

Kahe emaga kasvanud Ingrid: jube raske ikka, kui keegi võitleb su kõige kallimate, sinu pere vastu


"Mu vanemad lahutasid, kui olin seitse või kaheksa. Ja siis kolis mu ema kokku tollase elukaaslasega ning mina ja mu vend jäime elama nendega. Sel ajal arvasin, et ema elab koos oma parima sõbrannaga," räägib Ingrid.

Raskeimal hetkel 130 kilo kaalunud Eilin: olin nii ebakindel, et võisin meest kuude kaupa endast eemale lükata


Eilin meenutab, et tema probleemid kaaluga algasid juba üsna noorelt. Täpseid numbreid naine enam ei mäleta, aga pakub, et kaalus 15-aastasena oma 161 cm pikkuse juures pea 80 kilo.

Kes pelgab minevikku, kes põgenes Eestist, kes teeb oma asja. Mis on saanud Kroonika skandaalsetest kaanestaaridest?


Igal ajal on oma kangelased. Paarkümmend aastat tagasi tegid ilma erootikatähed, tõsielusarjades osalejad ja ka lihtsalt kuulsusejanus noored. Paljudele neist muutus tähelepanu koormavaks ja mõni häbeneb oma minevikku, kuid nii mõnigi on oma tegude üle uhke.

Teeme selgeks: millest tekib meeletu magusaisu ja kuidas seda vältida


Miks on kaalu langetamine nii raske ja kalorivaesed dieedid ei mõju? Miks kaotatud kilod tihti tagasi tulevad? Selleks tuleb mõista kuidas toimivad kehas isu ja toitumist reguleerivad hormoonid ning pöörata need enda kasuks. Toitumisterapeut Annely Soots seletab kehas toimuva lahti.