Eesti spordifännide südamesse on freestyle-suusatamine jõudnud tänu Kelly Sildarule. Laias maailmas tutvustatakse seda ala aina enam 17-aastase Eileen Gu abil. USA ja Hiina segaperest pärit Gu esindas esialgu oma sünnimaad USA-d, kuid hiljuti meelitati ta ema päritoluriigi lipu alla. Seda kõike loomulikult 2022. aasta Pekingi olümpiamänge silmas pidades. Hiinas tuntaksegi teda hoopis Gu Ailingi nime all.

Lõppenud suusatalvel tegi Gu võistlusrajal suurepäraseid esitusi. X-Mängudel kordas ta Sildaru ajaloolist saavutust ehk võitis medali kolmelt alalt. Kolm autasu sai ta kaela ka kuu aega hiljem toimunud maailmameistrivõistlustelt. Mõlemal jõuproovil võitis ta seejuures nii renni- kui ka pargisõidus kuldmedali. Kui suusarajal jääb hiinlanna veel Sildaru tasemele alla, siis väljaspool võistlusradu tehakse kõik, et noorest freestyle-suusatajast saaks ülemaailmne megastaar.

Moelavadelt ja ajakirjade esikaantelt vastu vaatavale Gule annavad hiinlased kõikmõeldavad vahendid tippu pürgimiseks ning teda on abistama toodud juhendaja, kes on omal ajal aidanud ka Sildarul medalite poole liikuda.