Mati Kaal: loomaaia looma põhiprobleem ei ole mitte see, et tal on aed ümber, vaid et tal on igav


Sul on ainult üks konkurent - loomaaed, ütles legendaarne loomaaiadirektor Mati Kaal naisele pulmapäeval.

Katrin Karisma: elasime Tõnuga nii, nagu jalad polekski maad puudutanud...


„Tõnu ei saanud enam rääkida. Temast paistsid ainult kaks suurt silma, millest peegeldus hirm," meenutab Katrin Karisma oma kunagise elukaaslase Tõnu Kilgase viimaseid päevi.

Ümera tänava tragöödias ema kaotanud lastel on meeles Mati prillid ja müts. „Onu tuli ja tulistas ema pihta"


Mis summa hüvitaks moraalse kahju väikestele lastele, kes nägid pealt oma ema maha laskmist?

Nüüd on selge: koroonaviiruse levikut õhu teel alahinnati täielikult. Pandeemia peab muutma ehitusstandardeid


KATSE LABORIS: 40 teadlast avaldasid teadusajakirjas Science kriitilise artikli, milles märkisid, et maailm eesotsas maailma terviseorganisatsiooniga (WHO) ei pööra ikka veel piisavalt tähelepanu sellele, kuidas haiguste levikut õhus piirata. Autorite seas on ka Tallinna tehnikaülikooli professor, akadeemik Jarek Kurnitski.

Enneolematu bläkk. 17 kallist märuli- ja konvoibussi seisavad ebaseaduslikena parklas ning politsei rendib asendusautosid


Tähelepanelik tehnoülevaataja lükkas veerema Eesti jõuorganite lähiajaloo ühe kulukama skandaali, kui paljastas asjaolu, mis pidanuks saladuseks jäämagi.

Lämmatava kadedustundega villemdrillemist


Siim Nestor kirjutab kiires tempos popi tippu tõusnud ja esikplaadi välja andnud räpparist. villemdrillem on Eesti popmuusika prints. Endiselt on popiväljakul valitsev muusikasuund räpp ja selle erinevad avaldumisvormid ja kolmeks väekaks kuningaks nublu, reket ning viiepealine 5MIINUST

"Reklaamiklubi" saatejuhi Mati Eliste lesk abikaasa kaotusest: sekundikski ei arvanud, et meist kumbki võiks surra...


"Mati ei olnud eluski haige. Ta käis veel oktoobris meres ujumas," meenutab Maire Eliste. Legendaarse telesaate "Reklaamiklubi" juht Mati Eliste tuli välja raskest sepsisest, juba tehti plaane taastusraviks, kuid haiglast ta enam koju ei saanudki.

SUUR RAHASPIKKER | Kõik, mida pead teadma sünnitus- ja vanemahüvitisest: loe ja ära jää ilma ühestki eurost


Kust raha tuleb ja kui palju? Kes peaks koju jääma ja kui kauaks? Millal? Siit leiad kõige värskema info, mida pead teadma rasedana ja beebiga koju jäädes.

Aiatark Eva Luigas: ainus dieet, mida suudan pidada, on see, et ma kogu aeg näost sisse ei aja


Aiandusguru Eva Luigas (56) ütleb, et aed on nagu inimeseks olemine - see ei saa iial lõpuni selgeks või valmis. Tal endal on näiteks praegugi raske uskuda, et Räpina Aianduskooli minek oli uue, praeguse elu algus.

FOTOD | Pank ei andnud majaks laenu, aga noorpaar kolis ikka maale ja ehitas elamiseks soodsa saunamaja


Katrin Burkov ja Kristjan Vaikre kolisid maale poolteist aastat tagasi. "Olime tegelikult vaid pool aastat koos elanud, kui saime aru, et ei taha enam Tallinnas korteris olla. Tahtsime oma hoovi. Me oleme mõlemad ka maalt pärit," räägib Katrin.

Eduka eestlanna teekond L'Oreali peakontorisse: kirjutasin detailselt, kuidas asun tööle ilumaailma ja jõuan Pariisi


Vähe on neid, kes pole kordagi kuulnud iluettevõttest L'Oréal, aga seda, et juba aastaid töötab Pariisis asuvas peakontoris ka üks Eesti naine, teavad vähesed.

Eesti linnade kadunud veekogud


Kui vaadata Eesti vanu linnaplaane, leiab sealt hulga nüüdseks linnapildist kadunud väiksemaid ja suuremaid veekogusid, kirjutab Jaak Juske.