Et oleks midagi magusat lugemise kõrvale, pakub ajakiri Oma Maitse välja hea retsepti: Kõige lihtsam küpsetis nädalavahetuse sissejuhatuseks - croissant'i-vorm mustikate ja sidruniga.

Marina Kaljurand: ma ei saa Jüri Ratasesse suhtuda lugupidamisega pärast seda, kui ta moodustas valitsuse EKRE-ga

„Löristasin laste koolilõpetamistel, poja pulmas, lapselapse lasteaiapeol," tunnistab europarlamendi liige. „Hakkan kergesti nutma, kui on mõni hingeline ja ilus hetk."

NÄOD JA NIMED | Vene luurajad, kes käivad Eestis, Lätis ja Leedus

Üle Euroopa mürgitamiste, plahvatuste, tapmiste ning riigipöördekatsete korraldamisega silma paistnud Venemaa luurajad on saanud vabalt ringi liikuda ka nii Eestis, Lätis kui Leedus.

Mari-Anne Härma: COVID-19 lõpp paistab, aga sellele järgnev uus pandeemia on paratamatus

„Turistid lähevad Hiinas hea meelega elusloomade turule, sest eksootiline toit on põnev. Samamoodi on uudne kogemus hoida koaalat süles. Inimene ei mõtle, et uudne võib olla ka viirus, mis loomalt sinule tuleb. Tegelikult ei tasu koaalat reisil sülle krabada," nendib terviseameti peadirektori asetäitja Mari-Anne Härma.

Kokaiin või soolakurk: kas MTA tabas Eesti eliidi narkokulleri?

Kas narkokäitleja sai advokaadilt, teatrijuhilt, ettevõtjalt ja paljudelt teistelt raha narkodoosi või kaardimängukaotuse eest? Tõendid näitavad, et Ero Lang võib olla kas narkodiiler, võlgades laenuandjaga või mõlemat.

Kollaaž

Minu õde kadus 30 aastat tagasi. Räägin selle loo, et temast jääks alles jälg

LUGU KAHEST ÕEST: Tartu vangla kaplani Maire Latvala õde Lily jäi ligi 30 aastat tagasi Pärnu külje all teadmata kadunuks. Kuidas leinata taga inimest, kelle puhul pole teada, mis temaga juhtus?

Maestro Eri Klasi lesk Ariel leinaga toimetulekust ja üksindusest: elu ilma Erita on värvitu, elutu ja puudulik

Ariel Klas elab kuuendat aastat üksi. Korter, milles Eri jõudis elada vaid veidi üle aasta, on täis helgeid mälestusi. Mõni päev enne Eri Klasi 82. sünniaastapäeva vaatab Ariel tagasi ühiselt elatud elule ja mõtiskleb leina erinevate värvide üle.

Ilukirurg Peep Pree: koroonaajal kasvas laulõikuste arv kolm korda!

Peep Pree (62) näeb uue trendi teket: pandeemiast tingitud piirangute järel taas sotsiaalellu sukelduvad inimesed soovivad näo asemel keha korrigeerida.

Oligarhide naised: abielu rikkuriga tähendab elu kuldpuuris, kuid paljude neidude jaoks on see tähtsaim eesmärk

Maskuliinseid oligarhe ei huvita targad ja sotsiaalselt aktiivsed naised: nende suhted on ehitatud „osta-müü" põhimõttele.

Kas lõpuks selgub "tõde"? USA avaldab peagi ametliku raporti tundmatute lendavate objektide kohta

Ametlik raport UFOde päritolu kohta jõuab Kongressi juba sel kuul.

Näitleja Kersti Heinloo uue tegevusalaga alustamisest: hakka otsast pihta ja hari ennast juurde, saa jooksvalt targemaks

"Mu elu juhtmõte on saada üllatatud," sõnab näitlejanna Kersti Heinloo (44). Ent ta ei istu oodates, käed rüpes. Tihtipeale astub ta ise esimesed sammud - tundmatusse.

Eesti vetesse ilmunud kala sööb kõike, millest jõud üle käib. Muugal on juba põlisasukad taanduma sunnitud

Paarikümne aasta eest lõunapoolsetest meredest Eesti vetesse ilmunud kala - ümarmudil - on end võõrliigina nii hästi sisse seadnud, et jätnud ­varju põlisasukad Muuga rannavees ja mitmel pool Väinameres. Sama võib korduda Liivi lahes.

Näitleja Ursula Ratasepp: mitte keegi pole kogu aeg õnnelik, lapsi kasvatades on selline ootus eriti kurnav

"Abielu on andestamise, leppimise, alandlikkuse ja armastamise kunst," mõtiskleb Linnateatri näitleja ja kolme lapse ema Ursula Ratasepp Pere ja Kodu juuninumbri kaaneloos. Ta räägib otsekoheselt nii läbipõlemisest, sellest, kuidas vahel ei jõuagi kõike ja häirivast eeldusest kõigile - olla kogu aeg õnnelik. Aga see pole ju võimalik, eriti mitte lapsevanemana.