Hendrik Toompere

Hendrik Toompere: kõik onu Heinod on nüüdseks tagasi tõmmanud, enam ei lasta loomal endast välja tulla


Ta lavastab, mängib ja maalib - Hendrik Toompere loominguline pool on pärast koroona-aasta ikaldust lausa lõkkele löönud.

Suur kelmus beebitoiduga: dr Karmen Joller langes pettur-ema ohvriks


Kelmuse teel hangitud beebitoit jõudis Venemaale. Haigekassa nõuab juhtunu pärast arstikeskuselt 28 000 eurot, keskus viib vaidluse kohtusse.

„Alustan pool viis hommikul ja lõpetan kell 23 õhtul." Pandeemia vajutas naiste selga raskema koorma kui meestele


Viirus saatis lapsed lasteaedadest-koolidest koju ja isad-emad kodukontorisse. Kes valmistab lõunad? Kes õpetab, kes mängib, kes viib õue jalutama? Praxise värske analüüs näitab, et pandeemia tõi just naistele kaasa palju suurema töökoormuse kui meestele. Loe katkeid naiste intervjuudest!

Niklas Zennström 4.06.2021

Skype'i-miljardär Niklas Zennström: oleme Eestis olnud liiga edukad


Skype'i looja ja tänu selle müügile rikastunud Zennström tunnistab eksklusiivintervjuus Ärilehele, et on kahjuks jätnud investeerimata nii mõnessegi Eesti start-up-eduloosse, kuigi seda on pakutud. Mis firma see oli? Mida arvab Zennström Eesti idusektorist, loe intervjuust.

Uskumatud leiud kodudest: kohvritäis raha, rinnahoidjatega soojustatud sein ja õõvastav üllatus kipsplaadi taga


Maaleht küsis oma lugejatelt ja kolas sotsiaalmeediagruppides, et teada saada, mida huvitavat või väärtuslikku on inimesed kodu remondi või koristamise käigus leidnud. Selgus, et aarded on väga eriilmelised - alustades Wiiralti originaalteostest ja rahast ning lõpetades pea sajand vana pitspesu ja metsavenna peidikuga.

Vilja Toomast ja Taimo Toomast kodu

Vilja ja Taimo Toomast pikki plaane enam ei tee: ravimatu haigus aina süveneb


Taimo Toomastit aastaid vaevanud ravimatu kopsuhaigus on tänavu kiirelt süvenenud. Laulja ja pedagoog saab hingamistuge hapnikuaparaadist ja kopsusiirdamine on üha tõenäolisem.

Kadriorus lammutatakse taas tükike ajalugu. Endise ministri väärtusliku eramu asemele kerkib kortermaja


Tallinna kesklinnast Lasnamäe nõlvale viival Narva maanteel müriseb neli rada liiklust. Kui Kadrioru pargi serva mööda üles sõita, jääb paremat kätt üks peaaegu tähelepandamatu rohelusse mattunud värav. Siin on omaaegse Eesti iseseisvustegelase ja teedeministri Ferdinand Petersoni maja.

Joakim Puhk. Eesti mõjuvõimsaima perekonna häving


Üks Eesti rikkamaid ja mõjukamaid isikuid, ettevõtja ja riigimees Joakim Puhk lasti Venemaal 1942. aastal maha. Tema naine ja lapsed küüditati 14. juunil 1941 Siberisse. Puhkide traagiline lugu seniavaldamata dokumentide, kirjade ja fotode valgel.

Suure-Jaagu talu endise hiilguse 16 aastat kestnud taastamine: heki taga rahapada, maja kõrval seenepõld ja üllatusi jätkub veelgi


Lokuta külas asub Suure-Jaagu talu, mida külavanem Mati Terestal ja ta abikaasa Gerda on suure hoole ja armastusega 16 aastat taastanud.

Töökiusamise ohvri lugu. "Me oleme varem ühest inimesest nii lahti saanud, see meetod töötas"


Töökiusust terve nahaga välja tulla on keeruline - minule läks see maksma pikaajalise sõpruse. Räägin teile oma lähiminevikust loo, mille asjaosalistele olen selguse huvides pannud nimeks Sõber, Sõbra Paariline, Raamatupidaja ja Superviisor.

INTIIMNE KAADER | Heidi Hanso ihualasti: rinnahoidjat kannan vaid siis, kui tööl käin


„Olen 36 aastat vana ja mitte kunagi varem pole ma oma kehaga rohkem rahul olnud," ütleb saatejuht ja maaelu entusiast Heidi Hanso.

„Vaata, ta pole üldse kõhn ja julgeb niimoodi käia!"


Nõuab teatud naiselikku ninakust, et end kogu alastuses eksponeerida. Või ehk hoopis mehisust, seda enesekindlat kehaga rahulolu, mida naistel kipub meestest vähem olema?