Susanna Aleksandra on tõeliselt karismaatiline esineja, kes lummab oma häälega ka kõige džässikaugema kuulaja. Susanna Aleksandra, keda on mõjutanud nii džäss kui ka pop ja folkmuusika, peab ise kõige tähtsamaks lugude jutustamist ning meloodilisust.
Susanna Aleksandral on õppinud Sibeliuse Akadeemias Soomes ja Los Angeleses koolis USC Thornton School of Music, kus teda juhendasid mitmed maailmanimed, muuhulgas ka viiekordne Grammy-võitja Vince Mendoza.
Kontserdil Ajaloomuuseumi Tallihoones astub Susanna Aleksandra üles koos Eesti jazzi paremikku kuuluvate jazzmuusikutega koosseisus nimega Jazz Legacy Lab, mis taaselustab legendaarsete jazzmuusikute loomingut kogu maailmast.

Kontserdile eelneb kell 18.15 kuraator Heli Reimanni sissejuhatus näitusesse ja 1960ndate jazzimaailma, kus Tallinna jazzifestival jäi pikkadeks aastateks meelde kui hullumeelne pidu ja suur vabanemine.

Jazzfestival Tallinn’67 viis Eesti jazzmuusika maailmakaardile ja tegi Tallinnast Nõukogude Liidu jazzipealinna.
Jazzliit korraldab Ajaloomuuseumi kureeritud näituse tähistamiseks juunist septembrini kontserdisarja Ajaloomuuseumi Tallihoones.

Publiku ette astuvad:

Susanna Aleksandra - vokaal
Aleksander Paal - saksofon
Allan Järve - trompet
Holger Marjamaa - klaver
Heikko Remmel - kontrabass
Reigo Ahven - trummid

Piletid müügil Piletitaskus.