Georg Otsa aaria „Mister X“
Kohe meenub Moskva Helikoni ooperiga imelises koostöös valminud etendus „Mr.Georg Ots“, mille pühendasime armastatud laulja 100. sünniaastapäevale. Suurepärased rollid nii maailma esiettekandel Saaremaa ooperipäevadel kui ka Helikoni ooperi 30. juubelihooaja avaetendustel Moskvas tegid Eesti solistid Heli Veskus ja Rene Soom. Meenub publiku tormiline vastuvõtt ning korraldajate rahulolu ja uhkus, et lavale jõudis midagi tõeliselt väärtuslikku. Need olid hetked, mil just läbi lavastuse said paljud venelased teada, et Georg Ots oli eestlane.

Johnny Richards, Carolyn Leigh „Kui Su hing on noor“
See lugu toob meelde igavesti noore, armastatud päikesepoisi, maestro Eri Klasi. Kõige sõbralikum ja suurema südamega dirigent, keda mul on olnud au elus kohata. Eri lubas alati, et lehvitab pilve pealt. Lehvitame selle looga vastu!

Intermezzo Pietro Mascagni ooperist „Cavalleria rusticana“
Tõeliselt ilus ja liigutav muusika. Sobib oma ilus igaks elujuhtumiks, aga enamasti lõpeb meeleliigutuspisaratega.

Tõnu Kõrvits „Kreegi vihik“
Täiuslik meistriteos meie enda väga armsalt ja armastatud heliloojalt. Kuulad ja kunagi ei saa küllalt. Kuulad ja oled uhke, et Eesti on niivõrd rikas andekate heliloojate poolest.

Cyrillius Kreek „Reekviem c-moll“
Kodumaise muusika üks kaunemaid suurteoseid valmis helilooja sõbra, arvatavalt Peeter Süda mälestust silmas pidades. Erilist sümpaatsust lisab asjaolu, et helilooja on näinud ette teose esitamist eestikeelsena. Reekviemi esiettekanne toimus 20. oktoobril 1929 Estonia kontserdisaalis.

Earth, Wind & Fire „September“
Üks mu lemmikbände, kes selle looga tõestab, et september võib olla absoluutselt fantastiline! Milline muusika, millised vased!

Daði Freyr „Think About Things“
Vaimustav näide Islandi muusikakultuurist. Väga väike maa, aga nii rikas! Laul, mis aitab kaasa hetkedel, mil tuleb asjade peale mõelda.

Mefisto aaria „Le veau d’or“ Gonoud’ ooperist „Faust“
Selle aariaga meenub alati maailma parim bass, meisterlaulja Ain Anger, kes algaval hooajal astub esimese eestlasena suisa kahes lavastuses New Yorgi Metropolitan Opera lavale.

„Summertime“ George Gershwini ooperist „Porgy and Bess“
Kogu aeg on lootus, et ühel päeval saabub hetk, mil saaks isegi laulda, et „summertime and the living is easy…“

Led Zeppelin „Immigrant Song“
Selle laulu pühendan oma Leedu kolleegile.