Muu maailma fännid on juba päris kannatamatud, sest kolmas hooaeg tuli välja eelmise aasta alguses. Paistab, et neil tuleb aga veel pisut oodata, sest ametlikku kuupäeva, millal sari järgmisel aastal linastub, pole veel paika pandud. Eestisse jõudis "Babülon-Berliin" hiljem ja Jupiterist saab hetkel ära vaadata lausa kolm hooaega järjest.

Neljanda hooaja aluseks on kirjanik Volker Kutscheri Gereon Rathi seikluste kolmas osa "Goldstein" . Ekraanile naasevad eelmiste hooaegade tähtsamad tegelased, eesotsas peaosatäitjate Gereon Rathi (Volker Bruch) ja Charlotte Ritteriga (Liv Lisa Fries).

Tegevus leiab aset pärast 1929. aasta börsikrahhi, 1930. ja 1931. aastal. Gereon Rath jälgib linnas peatuvat USA gängsterit ja peab sukelduma Berliini allilma. Charlotte üritab aidata õde, kes hulgub tänaval kodutute ja näljaste laste kambaga. Samal ajal kui Berliini elanikud vaevlevad vaesuses ja tööpuuduses, lähevad poliitilised vastuolud linnas (ja riigis) aina teravamaks.

Berliinis korraldatakse "Babülon-Berliini" teemalisi tuure, kus huvilisi viiakse sarja võttepaikadesse ja pööraste kahekümnendate olulisematesse kohtadesse. Eesti Päevalehel on plaanis need varsti kaasa teha!