"Nüüd saame kergemalt hingata ja hakata taas oma naeratust üles otsima. Täna võime öelda, et sooritasime eksami ja oleme valmis koroona varjust välja astuma. Jätame hüvasti piirangutega ja ütleme tere elule, mida tundsime enne koroonat," ütles peaminister möödunud nädalal peetud koroonapressikonverentsil.

Muu hulgas kaovad lahtiolekuaegade ja inimeste piirarvu piirangud ning koroonapassi ja maski nõue. Leitakse ka, et tänasest ei peaks enam koroonaviirust määratlema ühiskondlikult ohtliku haigusena.

Ometi pole mitte kõik eksperdid selle üle õnnelikud.

Peaminister sotsiaaldemokraat Mette Frederiksen teatas möödunud nädalal, et 1. veebruarist kaotatakse riigis peaaegu kõik koroonapiirangud.

„Nüüd saame kergemalt hingata ja hakata taas oma naeratust üles otsima. Võime öelda, et sooritasime eksami ja oleme valmis koroona varjust välja astuma. Jätame hüvasti piirangutega ja ütleme tere elule, mida tundsime enne koroonat,” ütles peaminister möödunud nädalal peetud koroonateemalisel pressikonverentsil.

Muu hulgas kaovad lahtiolekuaegade ja inimeste arvu piirangud ning koroonapassi ja maski nõue. Koroonaviirust ei määratleta enam ühiskondlikult ohtliku haigusena.

Jaga
Kommentaarid