Veel kõlavad CD-l „Birds and Shadows“ (2008) viiulile ja keelpilliorkestrile, „Autumn Whispers“ (2009) flöödile ja kammerorkestrile, Mirjam Tally populaarseim ja maailma suurtel festivalidel enim kõlanud teos „Turbulence“ (2006) sümfooniaorkestrile ning „Density“ (2010) sümfooniaorkestrile. Plaadil on aga ka ühena Rootsi Raadio tellimusteostest „Call Love to Mind“ segakoorile, mille sõnade autoriks on Mirjamiga ühevanune Raplas sündinud poetess Kristiina Ehin.

Teoste salvestajaiks on Rootsi Raadio ja Eesti Raadio. Eesti poolel on helirežissöörideks Maido Maadik ja Aili Jõeleht.

Plaadil kõlavate teoste ettekandjaiks on ülaloetletud järjekorras vastavalt teose tellijana Uppsala Kammerorkester Paul Mägi juhatusel (esiettekanne, 12. mail 2011), Mari Targo ja Tallinna Kammerorkester Risto Joosti juhatusel (Tartus), Monika Mattiesen samaviisi koos Tallinna Kammerorkestri ja Risto Joostiga, Jaan Varts elektrikitarril ning ERSO Risto Joosti käe all („Turbulence“), samuti Rootsi Raadio Sümfooniaorkester, keda dirigeeris Dmitri Slobodeniouk („Density“, esiettekanne 16. märtsil 2011). A cappella kooriteose esitas Eric Ericsoni Kammerkoor Ericsoni nimelise konkursi võitja Maria Goundorina juhatusel.

Uut plaati levitab Eestis Easy-Living Music. Mirjam Tally esimene autoriplaat ilmus tema kammerloominguga firmalt ARM Music 2003. aastal.