Meil kõigil on vaja toimimiseks ja tegutsemiseks kusagilt energiat ammutada. Astusime sisse kunstnik Katrin Karu tõeliselt avarasse kodusse. Tema vajab oma tööks positiivset laengut – see paneb kunstniku hinge möllama ja sünnivad imelised maalid. Nelikümmend üks tema loodud teost täidavad Hilton Parki hotelli avalikke ruume – suurepärane saavutus. Kodu kujundades ja sättides lähtub Katrin samuti positiivsest tundest: kui miski teda piisavalt kõnetab, siis leiab see endale tema kodus ka koha, kandes head energiat.

Kümnele küsimusele vastab seekord samuti energiast pakatav Tartu remondiblogija Liina Pulges. Tema kodus on korraldatud kunstinäitust ja sealt leiab märkimisväärsel hulgal Estoplasti lampe. Liinal on nõrkus vanade, kuid väärikate esemete vastu ja meelsasti aitab ta kulunud asjad uuele elule.

Soovitan ka läbi astuda Kamille Saabre maalinäituselt Vabaduse galeriis – seal on väljas tema maalid ümmargustest viljadest. Midagi söödavat, aga hoopis kunstimeelele.

Mis sinule kevade meeltesse toob ja kust ammutad energiat? Kirjuta ja jaga häid mõtteid aadressil irmeli.karja@ekspressmeedia.ee.